Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jenny je obyčajné 15-ročné dievča. Pekné, bystré a šikovné. Rada si farbí vlasy, miluje zábavu, svoju korytnačku a svojho mladšieho brata Lea, aj keď sa tvári, že jej lezie na nervy. Jej najväčšou túžbou je tancovať spolu s najlepšou kamoškou Bibi v dievčenskej skupine a vyhrať tanečnú súťaž. Ale osud mieša karty aj tínedžerom. Do šťastného sveta Jenny vstúpi niečo, čo prevráti  jej život úplne naruby. A nielen jej. Leukémia, ktorú jej lekári diagnostikujú náhle mení život aj jej bratovi, otcovi a babke. Choroba je ako zemetrasenie. Zdá sa, že všetko stratilo svoje miesto a význam. Ale Jenny je bojovníčka. Nikdy sa nevzdá len tak, bez boja. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

brasek 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh je absolútne bez emócií a pri takejto téme ak je záujem osloviť diváka je to kardinálny problém. Miestami som mal pocit, že je to relácia pre základné školy kde chcú učitelia detským a hravým spôsobom čo to vysvetliť žiakom o pliage medzi chorobami. Tie časy keď sa Koleník objavil na tv obrazovke, všetci odpadávali a úspech bol zaručený sú preč a proste dnes jeho herectvo je dosť ploché, ani ten guláš nevyzeral dôveryhodne. ()

jana86 

všetky recenzie používateľa

Začina to dobre. Dievča, ktoré rado tancuje sa divákom predstavuje. Mala som z toho dojem,ze je to urcene hlavne pre starsie deti. No sklamal ma vykon nehercov kde mi ako si chybal cit do ktoreho sa nevedeli dostat kedze nemaju ponatia co to ta zakerna choroba s vami skutocne urobi. ()

Reklama

Reklama