Reklama

Reklama

VOD (1)

Drsní a hrôzu naháňajúci vesmírni piráti známi ako Plienitelia unesú namiesto Petra Quilla T'Challu. (Disney+)

Recenzie (43)

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výrazne lepšia epizóda oproti tej predošlej. Bolo fajn vidieť staré postavy, najviac ma potešil ale Howard the Duck, ktorému prajem v MCU oveľa viac priestoru. Prekvapilo ma, v akom stave som Thanosa videl a to, že ho T'Challa prehovoril, aby nevyvraždil polovicu vesmíru. Najviac som sa bavil pri finálnej scéne, keď T'Challa a spol. prišli do Wakandy. Čo epizóde vytknem, je len pomerne slabý scenár a pár trápnych hlášok. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujímavý koncept, avšak ja vôbec nemusím tento GoG humor ani vo filme. A tu bol tiež a opäť mi liezol na nervy. Pár vtipov dobrých ale inak skôr infantilné trápno. Keď prišlo na akciu dobré a animácia bola opäť skvelá. Nostalgiu nepopieram, ale tá kvalitu neovplyvnila. 60% Disney plus ()

Reklama

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak, mýlil som sa a What If...? skutočne spracovalo ďalší diel iným spôsobom. Oveľa lepším. Máme tu celkom nápaditý komplexný príbeh. Nie je to len výmena jednej postavy, je to prepis veľkej časti MCU histórie tak, ako ju poznáme. Bavil som sa, ale to, že T'Challa tu má nejakú vymykanú superschopnosť presviedčať postavy (všemožného ranku) a tým v podstate zachraňovať galaxiu, je minimálne debilné. Potešilo, že Zberateľ a Káčer Howard dostali aspoň takouto formou konečne priestor a treba povedať, že ho aj náležite využili. P.S.: Kde je Gamora?! ()

Šimpy 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Thanosova příběhová linka přesně odpovídala tomu, co jsem tvrdil už u začátku Infinity war....stačily by mi dvě minuty a Thanose bych přesvědčil. Sice to byl psychouš, ale pořád uvažoval extrémně logicky. Jen bych mu řekl, že místo vybití půlky vesmíru ho může zachránit tak, že pomocí rukavice vytvoří další prostor a další zdroje pro život. Metaforicky by se tak stal otcem vesmíru a jako takového by ho jako otce brala i jeho dcera Gamora....a o tu mu šlo především. Její uznání za jeho dobrý skutek by ho přesvědčilo. ()

Dejvecd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto je to o čom hovorím. Konečne cesta multiverzom, ktorá nie je len ďalším odkopírovaným MCU filmom s malými zmenami. Fakt som sa bavil. Dostali sme šialený príbeh, ktorý sa nebojí a chytro nám ukazuje úplne iný svet a úplne nové možnosti. Škoda len tej stopáže, pretože T'chala by si zaslúžil minimálne 45 minútovú epizódu, takto sa mi zdalo, že všetky momenty, ktoré útočili na emócie strašne rýchlo utiekli niekam preč a tým pádom odzneli naprázdno. Aj tak si však Marvel zaslúži palec hore. Už tomu chýba len poriadna dávka čierneho humoru a máme tu ďalšieho Ricka a Mortyho. 8/10 ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (12)

  • Když se Ravagers baví o Collectorovi, tak jeden z nich zmíní, že Collector nenabízí zubní péči. Tato věta je narážkou na postavu Boba, agenta Hydry z komiksů, který debutoval v čísle 38 komiksu „Cable a Deadpool“ (vydáno v květnu roku 2007). Bob se přidal k Hydře kvůli stabilní práci a péči zubaře. (Frca)

Reklama

Reklama