Reklama

Reklama

VOD (1)

Drsní a hrôzu naháňajúci vesmírni piráti známi ako Plienitelia unesú namiesto Petra Quilla T'Challu. (Disney+)

Recenzie (43)

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Výrazne lepšia epizóda oproti tej predošlej. Bolo fajn vidieť staré postavy, najviac ma potešil ale Howard the Duck, ktorému prajem v MCU oveľa viac priestoru. Prekvapilo ma, v akom stave som Thanosa videl a to, že ho T'Challa prehovoril, aby nevyvraždil polovicu vesmíru. Najviac som sa bavil pri finálnej scéne, keď T'Challa a spol. prišli do Wakandy. Čo epizóde vytknem, je len pomerne slabý scenár a pár trápnych hlášok. ()

CheeseFigure 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda bola fajn, ale až pri druhej sa dostavil pocit, že sa naplno prejavil potenciál. Totiž, nejde tu len o to, že Star- Lordom je T´Challa, tých zmien je viac a sú fajn, rovnako ako akcia. Negatívom by som hodnotil humor. Nie všetok, napríklad postava Thanosa bola zábavná, ale pri takom Korathovi a jeho priam teenagerovskom nadšení zo Star-Lorda, som gúľal očami. Zvyšok ale fungoval. ()

Reklama

Dejvecd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Toto je to o čom hovorím. Konečne cesta multiverzom, ktorá nie je len ďalším odkopírovaným MCU filmom s malými zmenami. Fakt som sa bavil. Dostali sme šialený príbeh, ktorý sa nebojí a chytro nám ukazuje úplne iný svet a úplne nové možnosti. Škoda len tej stopáže, pretože T'chala by si zaslúžil minimálne 45 minútovú epizódu, takto sa mi zdalo, že všetky momenty, ktoré útočili na emócie strašne rýchlo utiekli niekam preč a tým pádom odzneli naprázdno. Aj tak si však Marvel zaslúži palec hore. Už tomu chýba len poriadna dávka čierneho humoru a máme tu ďalšieho Ricka a Mortyho. 8/10 ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

A už je to tady… what if se prostě degradoval na debilní politicko-korektní agitku založenou na ufiknutí penisu (viz minule), nebo přebarvení na černo (žlutá holt nebyla skladem) včetně otravného přízvuku. Takže příště bude co? Tony Stark gay? Čekal jsem spoustu, ale neomarxistickou ubohost opravdu ne. Jedna hvězdička za Howarda. ()

drackula 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zaujímavý koncept, avšak ja vôbec nemusím tento GoG humor ani vo filme. A tu bol tiež a opäť mi liezol na nervy. Pár vtipov dobrých ale inak skôr infantilné trápno. Keď prišlo na akciu dobré a animácia bola opäť skvelá. Nostalgiu nepopieram, ale tá kvalitu neovplyvnila. 60% Disney plus ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (12)

  • Když se Star Lord baví s Nebulou, tak Star Lord mluví o tom, že Thanos zahradničí. Je to narážka na komiks „Infinity Gauntlet“ (1991), kde začal Thanos zahradničit po své porážce, stejně jako na film Avengers: Endgame (2019), kdy se Thanos stáhnul na jinou planetu. (Frca)

Reklama

Reklama