Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Týždeň pred jej plánovanou svadbou nájdu mladú mulatku Agathe Plichard utopenú v rieke. Polícia prípad považuje za nehodu, jej snúbenec Felix Bricourt je však presvedčený, že jeho snúbenica bola zavraždená. Rozhodne sa, že bude po pravde pátrať na vlastnú päsť, hoci jeho bohatá a vplyvná rodina s jeho konaním nesúhlasí... (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

troufalka 

všetky recenzie používateľa

Po předchozích Vraždách v Avignonu jsem nestihla vypnout ani přeladit, nakonec mě příběh natolik zaujal, že jsem se vydržela dívat do konce. Ocenila jsem připomenutí mě neznámé francouzské historie, i když bych mnohem víc ocenila podrobný dokument se skutečnými osudy. Tvůrci vsadila na dojemný příběh, zřejmě aby navnadili diváky. Ponechám stranou pravděpodobnost a uvěřitelnost, mám za to, že jednodušší příběh zajímavě podaný by měl mnohem větší efekt. Ale konec konců jde jenom o televizní film ... ()

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

tenhle fil dávali ihned po Vraždách tak jsem ani nepřepínala a že u toho usnu....Opět jednoduchý scénář,pár herců politický podtext ale jen lehce- věděli jste o situaci na ostrově Réunion?Herci se taky snažili.Dobrý zážitek i když ten konec byl víc než překvapující.Zkrátka všechno po "evropsku".Tak to má být.Kvalitní režie a kamera.A opět velmi ale velmi kvalitní slovenský dabing ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Klasická kriminálka so zaujímavým rozuzlením, ale inak tomu chýba väčšia dynamika alebo skôr akcia. Dozvieme sa tu aj zaujímavosť, že z Réunionu boli ťahané čierne deti do Francúzska kvôli zaľudneniu a dnes sa na to sťažujú, že je také jednanie je horšie než otroctvo, o čom sa dá uvažovať, na druhej strane im a ich potomkom je vo Francúzsku snáď lepšie. No ako film sa dá hodnotiť celkom pozitívne, na televíznu vec to spĺňa sľubované parametre a vraha uhádnuť nie je ľahké. ()

Galéria (1)

Reklama

Reklama