Reklama

Reklama

Epizódy(42)

Obsahy(1)

Klára a Veronika sú dve východniarky, ktoré prišli do Bratislavy plné očakávania. Hlavné mesto na nich čaká s nástrahami a so všetkým čo k tomu patrí. Kavej - kávička, je práve to miesto, na ktorom si svoje vzájomné zážitky tieto dve kamarátky radi prerozprávajú (MALL.TV)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (16)

Láska na prvý pohľad (2019) (E01) 

Vysmiaty jak paradajka??? Skôr vysmiaty jak ľečo...a klobuk dole ršte pred jedným momentom. Klubu FC Spartak Trnava za spievanie chorálu "Rozkopal som Slovanistu.. " uzavrú štadion na zápas Europskej ligy a vo "vtipnom" seriály fanúšikovia Slovana hovoria o trnavskom židovskom suporte beztrestne. Realita Made in americký Mall... ()

Beyoncé je sliepka (2019) (E03) 

U nás doma s tym šviňe karmime a tu to predavaju??? Sympatická dvojica, dá sa na tom zabaviť. ()

Klára je influencerka (2019) (E04) 

Hutorce po anglicky presents...námet celkom vydarený, aj "priateľstvo" oboch dievčat... ()

Sama v Blave (2019) (E05) 

V tejto epizóde môžem pochváliť kameramana, strihača aj scénaristu za zábery na obsluhu v kaviarni, ku ktorým sa pridal dobrý príbeh. ()

Brigáda vs. svadba (2019) (E06) 

Pani ta sebe zeberce aspoň tote cukerľiky na cestu do Nemecka...Ta co buchneme totu kavej??? Aj vďaka podmazu z Krstného otca zatiaľ najvyššie hodnotenie. Sícd dvojicia žien s Klárikou tu už bola na Záhorí, ale toto je predsa len o čosi lepšie. ()

Super appka (2019) (E07) 

V budove še nešika. Vejdzi do budovy a tam še opytaj dze še tu šika...chcelo by to titulky pre cezpoľných. Klobúk dole čím ďalej tym lepšie. ()

Ježiško existuje? (2019) (E08) 

Vianočná epizóda nebola prave najvtipnejšou, pobavil najmä záver a dobte zvolená pieseň Mariah Carey, ale údené mäso by sa hodilo skôr k Veľkej noci ako k Vianociam, aj keď tradičné jedlá sa líšia aj v tomto období a rozdielne sú na Zemplíne a povedzme na Spiši. ()

Kariéristka (2020) (E09) 

Klobuk dole pred vyberom piesní aj jednotlivými nápadmi, treba uznať ze na slovenské pomery sa jedná o veľmi vydarený projekt. ()

Slušná východniarka hľadá prenájom (2020) (E10) 

Menej humorné ale o to reálnejšie video o hľadaní podnájmu aj o bytových podvodnikoch. Byt so študentmi bol riadnou čerešničkou na torte. ()

Je stráženie detí bezpečné? (2020) (E12) 

Váhal som medzi 3 a 4 hviezdami, Krútňava a počekajce na mne kedz budzem dospely na konci presvedčili. ()

Posledná otvorená kaviareň (2020) (E14) 

Klobúk dole pred vyberom piesní, príbeh v porovnaní s ostatnymi predsa len o niečo slabší... ()

Karanténa (2020) (E15) 

Týpek čo vyberá skladby do epizód má môj rešpekt na druhú...pobavilo aj tričko Boston Collage, kilová Štandart zmes či veselo na vážnu tému, ale už asi 3x o hviezdu naviac za hudbu 👍 ()

Duch svätý (2020) (E20) 

Nebudzeš perva prespanka v Obišovcoch...ale inak bieda, chýba interakcia medzi ženami v kaviarni. ()

Spice Girls reunion (2020) (E26) 

Femiňizmusizmus, šicke dzivčeta sebe uvedomiľi že su silnejše pohlavie, metrosexuál a podobný bullshit v tak slabom seriály neprekvepaví a zapadne do šedého podpriemeru celej tejto série. ()

Svadba 2. diel (2020) (E35) 

Už to tak vyzerá že z biedy túto sériu nedokáže vytiahnuť ani švekra... ()

Reklama

Reklama