Reklama

Reklama

Růže skála hvězda

  • Taliansko Rosa pietra stella (viac)
Trailer

Práci mění jako ponožky a nějakou dobu dokonce migrantům sháněla falešná víza. Teď se ale Carmela snaží začít znova a líp a zachránit vztah s dcerou. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Kvalitná sociálna dráma o mladej matke, ktorá nemá stály job a prežíva zo dňa na deň tým, že robí jednodňové príležitostné kšefty. Pritom sa musí postarať o svoju dcérku, ktorá chodí do školy a má chuť sa učiť, zatiaľ čo naša hrdinka menom Carmela musí čeliť každodenným výzvam a nepriazni osudu. Záverečná scéna je tak silná, že neváham ísť s hodnotením na plné gule! ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Táto utečenecko-prisťahovalecká tématika sa v talianskej kinematografii už objavuje čoraz častejšie. Niektoré kúsky boli skvelé, niektoré priemerné, a bohužiaľ, zopár dosť slabučkých. Tento film patrí medzi tú poslednú kategóriu. Postava Carmely mi prišla ako dokonalá alibistka, ktorá sa utápa vo svojich neúspechoch, a namiesto toho, aby s tým niečo robila, tak ide do riskantnej hry so zásterkou pomoci. Sociálne drámy mám rád, ale toto ma akosi nechytilo a bolo mi ľúto akurát tej malej dcéry, ktorá za nič nemohla a doplatila akurát tak na svoju alibistickú mamku... ()

Reklama

Reklama

Reklama