Reklama

Reklama

Klietka

  • Česko Klícka (viac)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

S vidinou snadno nabytého bohatství v tepajícím Londýně konce 80. let 20. století opouští obchodník Rory (Jude Law) svůj pohodlný život v USA a přesouvá se s celou rodinu do pronajatého velkolepého sídla na anglickém venkově. Ačkoli má jeho žena Allison (Carrie Coon) svoje pochybnosti, udělá, co se od ní očekává, a následuje manžela do cizí země. Roryho životní sen - uskutečnit výnosný obchod a dostat se do nejvyšších pater společenského žebříčku - je na dosah a on je mu ochoten přinášet stále větší oběti na úkor celé rodiny i přátel. Věci se postupně vymykají kontrole a rodinná idyla začíná vrzat stejně jako prkna staletého domu. (Aerofilms)

(viac)

Diskusia

hippie2222

hippie2222 (hodnotenie, recenzie)

Film precizní s nadupanou atmosférou, bohužel mu chybí jakýkoli finále, který by tomu dalo tečku. Pak by to bylo velmi velmi nadprůměrný. Ale protože 59% si tohle dílko nezaslouží, dávám 4*.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

Bude uvedeno (pokud vůbec proběhne) na letošním listopadovém karlovarském festivalu.

Brooks

Brooks (hodnotenie, recenzie)

Trailer fantastický. Má to veľmi nepríjemnú, až hororovú atmosféru a vyzerá to, že herci budú hrať naplno. Som veľmi zvedavý. Asi môj najočakávanejší film.

Rob Roy

Rob Roy (hodnotenie, recenzie)

Rory (Jude Law), an ambitious entrepreneur and former commodities broker, persuades his American wife, Allison (Carrie Coon), and their children to leave the comforts of suburban America and return to his native England during the 1980s. Sensing opportunity, Rory rejoins his former firm and leases a centuries-old country manor, with grounds for Allison’s horses and plans to build a stable. But the family buckles beneath an unaffordable lifestyle and increasing isolation as they head toward a seemingly inevitable breakdown. -- hudba Richard Reed Parry (Arcade Fire)

Reklama

Reklama