Reklama

Reklama

Rodinný ranč 2

(TV film)
  • Česko Rodinný ranč 2 (viac)

Obsahy(1)

Keď Henry Withlock nečakane požiada Rebeccu Landsburgovú o ruku, zdá sa, že sa jej práve splnil životný sen. Prípravy na svadbu však skomplikuje jej dcéra, keď pozve na maminu svadbu kontroverzného hosťa. Návšteva Caleba Petersona zo znepriatelenej rodiny oživí na ranči Landsburgovcov mnohé zabudnuté krivdy a problémy minulosti, rozjatrí staré rany a navždy zmení doterajšie vzťahy oboch znepriatelených rodín Petersonovcov a Landsburgovcov. Pred dvadsiatimi rokmi totiž Caleb opustil tehotnú Rebeccu ešte pred pôrodom, a dnes chce jej dieťa konečne spoznať svojho otca. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (2)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Je to zcela jiny ranc nez v prvnim dile. Take jine mestecko. Chybeji postavy a jsou tu nove. Ale detsti herci jsou zpet. Prvni dil byl klasicke rodinne drama. Tento dil je klasicky vyrobek pro streamovaci spolecnosti. Je zde vice humoru. Prvni dil konci necekane a dejova linka nebyla dokoncena. Tento dil na ni nenavazal. Neni to ani tak ostre, spis pohodova atmosfera. Ale neni to hrozna podivana. A je to divatelne. Zapletka se tyka mozneho zabaveni domu. ()

curil 

všetky recenzie používateľa

Taková optimistická slátaninka. Všichni jsou hodní, sousedé spolu drží, nikde žádná závist nebo nenávist, zkrátka musíme si pomáhat. Už z prvního dílu jsem nebyl nadšenej, ale pokračování je ještě o dost slabší. James Caan navíc chodí jako krpatec. Ale Bo Derek to sluší! A taky jsem měl ze začátku zmatek, když šerifa Whitlocka hraje jiný herec (Dylan Walsh), snad jediná Rebecca si nevšimla, že ji žádá o ruku někdo jiný. ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama