Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Když konzervativní ředitelka texaského kostelního sboru Maybelline (Jacki Weaver) zdědí drag klub svého nedávno zesnulého syna, překvapí všechny kolem sebe tím, že se rozhodne přestěhovat do San Francisca, aby klub zachránila před bankrotem. V tomto novém prostředí se pomalu začíná otevírat a nalézá zde nový smysl svého života... (Gaytitulky.info)

(viac)

Recenzie (2)

Sinner. 

všetky recenzie používateľa

Dojemně lidské. Herecký koncert Jacki Weaver, kterou si zde musíte zamilovat. Není to dokonalý film, ale je tu několik scén, které se dotknou Vaše srdce. A pak přijde závěrečné hudební číslo, které zaútočí na vaše city s takovou silou, že se vám jen koulí slzy po tváři. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"Stage Mother" ma dostalo.Úprimne od srdca hovorím, že ma to na konci dostalo. A možno aj vďaka tomu som filmu pridal ešte jeden bod navyše, ktorý by som si asi inak nechal. Film je príjemný a ľudský, no súčasne aj veľmi vtipný. Jacki Weaver je tu veľmi sympatická a počas celého filmu na mňa robila veľmi dobrý dojem. Je to tiež schopne natočene a možno to má pár scénok s trošku zvláštnym strihom, ale ako celok to vyzerá veľmi dobre. Ostatné postavy sú podľa mňa väčšinou tiež veľmi dobré. Nie je tu nikto, kto by mi prekážal. A je zaujímavé postupne sledovať príbehy jednotlivých postáv a akú to bude mať rezolúciu. Tempo filmu schopné a záverečné číslo je skutočne skvelé. Človeku to prinesie slzy. Na druhú stranu sa nedá nepovedať, že niektoré momentky sú vyslovene klišé a snažia sa upriamiť na tradičného amerického diváka, no srdce filmu to často vie zachrániť. Má to dobrý odkaz a skutočne skvele spracované finále. Myslím si, že film stojí za to vidieť. Hodnotenie: A- ()

Reklama

Galéria (17)

Reklama

Reklama