Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Obsahy(1)

Pôvodný televízny hraný seriál s kriminálnou zápletkou rozpráva príbeh troch manželských dvojíc, ktorých osudy spojí neželaný, bezbranný novonarodenec. (RTVS)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (47)

Hrabovo odpad!

všetky recenzie používateľa

Shrnutí: Červená knihovna s kriminální zápletkou. Seriál nemá nic společného s realitou - poskytuje možnost adopce bez čekání v pořadníku, dítě předává do péče v třetině zákonné lhůty pro odvolání biologické matky, psychologický posudek stojí na demonstrované schopnosti aplikovat jednorázovou plínu, sociální pracovnice chodí ve svém osobním volnu hlídat nezletilého klienta večer atd.atp. Po herecké stránce je nejtragičtější neuvěřitelně slabá dvojice hlavních mladých protagonistů a dívat se dá jen na Norisovou, Bártu, Javorkovou a syna/plavce, jehož jméno neumím identifikovat. Jednu z hlavních rolí hraje kojenec, který je zřejmě zfetovaný, protože ho vidíme stále spát, i když se ho zájemci o adopci snaží stále budit, aby uspokojili svoji touhu pomazlit se s ním, což je všemi hodnoceno jako demonstrace rodičovských schopností! Jo a jakou roli v tom hraje babybox jsem nepochopila... ()

klukluka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Jsem z toho paf! Žena ve mně se dere na povrch a já jen doufám, že příště nezatouží po Ordinaci v růžové zahradě. Uf, tohle byla jízda. Asi nikdy jsem ještě nekoukal na tento typ seriálu a asi už ani nechci. Mám pocit, že jsem se právě dodíval na to nejlepší (na světě), s čím se v tomto žánru můžu setkat. ()

Reklama

Hedka 

všetky recenzie používateľa

Pravdu povediac slovenské seriály nie je zrovna moja šálka kávy, ale tento ma naozaj zaujal. Veľmi slušná réžia, herecké výkony (obzvlášť Soňa Norisová) a tiež samotný  scenár, obohatený o kriminálnu zápletku, vedel udržať diváka v napätí. Jednu vec však musím vytknúť - a to veľmi dôrazne: propagáciu viazania červenej stužky na ľavé zápästie. To snáď nemyslíte vážne! To naozaj tomu niekto z tvorcov verí?! Takejto povere?! Ja viem, odštartovala to dávnejšie speváčka, ktorá si hovorí Madona, a pôvod to má v židovskej kabale....ale to si fakt niekto myslí, že červená stužka uchráni dieťa alebo dospelého  pred nejakým  "urieknutím!...alebo pred nejakým zlom?! Niečo ako viera v amulet!? Uff, to ma naozaj zarmútilo i nahnevalo, že to vidím v slovenskom seriáli. Prirodzenejšie by mi bolo vidieť napr. krst dieťaťa. Červená stužka isto nemá väčšiu moc ako Boh. Vari sme už  celkom zabudli na Desatoro? To už  nepatrí do súčasného  "moderného" sveta?  Tak pripomínam z neho  prvé: "Ja som Pán Boh tvoj, nebudeš mať iných Bohov okrem mňa, aby si sa im klaňal." Dávať červenej stužke väčší význam a silu ako Bohu je nielen hlúpe, ale hlavne hriešne - a to v pravom zmysle slova. ()

fabecc1222 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobře zpracované drama o osudech tří párů, které jsou určitým způsobem propleteny. Myslím, že v tomto seriálu si dokáže spousta lidí najít to svoje, co je zaujme, a nadále to sledovat. Prolíná se tu několik zajímavých témat (adopce, anonymní porod...) ale mě osobně nejvíc zaujalo, že každý čin zde má svůj následek, a za vše je třeba nést důsledky. Dobré herecké výkony od známých slovenských herců, tentokráte se také oproti jiným dílům mohli opřít i o kvalitní scénář. ()

cheyene 

všetky recenzie používateľa

Nutno říct, že na Slovensku tento typ dramatických seriálů o lidských osudech umí točit. Po Tajných životoch je tu Hniezdo, v němž zaujme kromě příběhu i celá řada hereckých výkonů a hudební složka. Druhá polovina seriálu nabírá i charakter krimi, což není úplně od věci. Děj není prostý emocí a celkově funguje velmi dobře, tudíž za mě jsou to jasné 4*, ale přemýšlím i o 5*. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (6)

  • Při psaní scénáře se postavy nepsaly na konkrétní herce. (SONY_)
  • Natáčalo sa aj v skutočnej pôrodnici. Tvorcovia v spolupráci so zdravotníkmi vytypovali čas v noci, keď malo byť najmenej mamičiek a pôrodov. Nakoniec to dopadlo opačne, padol pôrodný rekord. (krasomama)
  • Příběhy postav jsou částečně založeny na vlastních zkušenostech režiséra Braňa Mišíka. (SONY_)

Reklama

Reklama