Reklama

Reklama

Sex – máme jasno

(seriál)
  • USA Sex, Explained
Trailer
USA, 2020, 1 h 51 min (Minutáž: 17–26 min)

Hrajú:

Janelle Monáe (rozprávač)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Epizódy(5)

Obsahy(1)

Od biologie přitažlivosti až po dějiny antikoncepce. Tenhle zábavný a edukativní seriál vám objasní všechna zákoutí sexu. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Přitažlivost (2020) (E02) 

Vedecká štúdia ukazála že lesbičky z mnohých pornografických videí najmenej lákalo to s prechádzajúcim sa nahým mužom...aj takúto prekvapivú a dôležitú informáciu, spolu s ďalšími obsahoval tento neuveriteľne plnohodnotný a náučný dokument... ()

Antikoncepce (2020) (E03) 

Od 50 rokov ľudstvo nie je schopné vyvinúť spoľahlivú antikoncepciu pre ženy ale spoľahlivú vakcínu na koronavírus máme po niekoľkých mesiacoch, jeden z hormonálnych liekov pre ženy si vyžiadal 3 obete za zhruba 20 rokov čo bol na trhu a to je tragédia, vakcína Astra Zeneca prináša obete každú chvíľu ale vakcína je sloboda a treba rozširovať masívnu kampaň, rozšírenie antikoncepcie v Bangladéži pomohlo ženám dosiahnuť vyššie vzdelanie ale sterilizácia na východe našej rodnej hrude bol zločin proti ľudskosti...skrátka Svet podľa Prota. ()

Plodnost (2020) (E04) 

Táto epizóda priniesla hrozivú správu o tom ako sa znižuje kvalita mužských spermií a od roku 1950 klesla takmer o polovicu. Na vine sú - ako inak - plasty. Práve preto všetci ďakuje Gretke že za nás mužov a kvalitu našich spermií tak tvrdo bojuje. Presne preto že tieto plnohodnotné dokumenty Netflixu prinášajú takéto hrozivé zistenia sa počet obyvateľov planéty Zem oproti roku 1960 zdvojnásobil na súčasných odhadom 6,1 miliardy a v roku 2050 by nás malo byť odhadom možno až 10,9 miliardy a ekonómovia riešia najmä otázku či bude vôbec možné uživiť takéto množstvo ľudí. Ale zaujal ma aj fakt že americký vedci zistili že spermia vypláva rýchlosťou 50 km/h a časom sa jej šanca na oplodnenie vajíčka znižuje. O niekoľko rokov zistia že jej šanca sa znižuje ešte viac keď tečie dole hrdlom... ()

Porod (2020) (E05) 

Záverečná rasistická epizóda dookola opakuje fakty o tom aký jednoduchý pôrod mali v minulosti a v súčasnosti majú biele ženy, ako trpia afroamerické ženy a že ženy aziatiek nosí zrejme bocian. Okrem toho, jediný človek bielej farby spomenutý v dobrom svetle je istý francúzsky lekár ktorý vypracoval metódu ktorá má ženám (bez ohľadu na farbu pleti) pomôsť pri príchode nového človiečika na svet.Rasisti z Netflixu pre istotu nespomenú že bol beloch...tak tomuto sa povie rasistický hnoj par excellence... ()

Reklama

Reklama