Reklama

Reklama

Volaj mame!

  • Česko Volej mámu! (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Rodičia čakajú celý život, kým im deti povedia „Ďakujem!“, a deti naopak čakajú na „Prepáč!“ Táto slepá ulička je východiskom pre komédiu Volaj Mame! Niki má 35 rokov, ale žije život ako 25-ročná. Odrazu je nútená vyrovnať sa so všetkými svojimi vzťahmi a životnými rozhodnutiami. (Film Europe)

Zaujímavosti (3)

Díky a promiň (2023)

  • Lisa Aschan mala pri výbere hlavnej roly hneď na mysli Sanna Sundqvist, pretože ju okamžite "videla pred sebou v rôznych scénach. Sannu poznám od roku 2017, keď hrala v divadle - Oidipus/Antigona - potom sme robili v roku 2019 na filme Volaj mame! Ona ma zmenila ako režisérku viac ako ktokoľvek iný. Priviedla ma k novej dimenzii v mojom osobnom smerovaní. Navzájom sa vyzývame, je to veľmi zábavné a oslobodzujúce. Viem o nej, že rada vykročí zo svojej komfortnej zóny. Spoločne máme odvahu urobiť niečo veľké a podať to na úrovni, ktorá nemusí byť bezpečná." (Arsenal83)

Díky a promiň (2023)

  • Režisérkin zámer bolo podať humor úprimným spôsobom: "Chcela som vytvoriť emocionálnu komédiu, v ktorej som si zakázala iróniu, pretože tá sa ľahko stáva zjednodušenou a oddelenou - túto vrstvu som chcela odstrániť. Namiesto toho som chcela, aby humor pochádzal z úprimného zámeru. Chcela som, aby herci boli krehkí, pretože postavy túžia stretnúť sa a zároveň sú na seba tak neskutočne nahnevané a sklamané – z rôznych dôvodov. Je to podobný konflikt, aký som predtým ukázala vo Volaj mame!," dodala Lisa Aschan. (Arsenal83)

Díky a promiň (2023)

  • Lisa Aschan o názve filmu: "Všetci rodičia čakajú na poďakovanie a všetky deti čakajú na prepáč. Je to niečo, čo som si odniesla z práce na filme Volaj mame!, takže Ďakujem a prepáč je akoby pokračovanie." (Arsenal83)

Reklama

Reklama