Reklama

Reklama

La playa de los ahogados

  • angličtina Death of a Fisherman (neoficiálny názov) (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, ako na pláži v Paxtone vyplaví more mŕtve telo námorníka, prichádza na ostrov plný poverčivých obyvateľov detektív inšpektor Leo Caldas (Carmelo Gómez) so svojim asistentom Estevézom (Antonio Garrido), aby sa celou podivnou záležitosťou zaoberal. Caldas je workoholik a keďže Estevéz jeho nadšenie a zápal nezdieľa, často mu lezie na nervy. Mŕtvy námorník je Julio Castelo prezývaný Blonďák, ktorý bol pred 14 rokmi členom štvorčlennej posádky rybárskej lode, na ktorej sa stala nehoda, dodnes zahalená rúškou tajomstva. Avšak vďaka Caldasovej neúnavnosti sa podarí objaviť spojitosť medzi udalosťami spred štrnástich rokoch a terajšou Blonďákovou smrťou. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (3)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Obyčajná kriminálka na sobotný večer s vražedne pomalým tempom , takže doporučujem ju pozerať veľmi oddýchnutý a relaxovaný, aby ste pri nej nezaspali. Navyše sú hlavné postavy suché a bez štipky humoru, takže hrozí, že film vám môže poslúžiť ako kulisa pre domáce práce. ()

Reklama

Marze 

všetky recenzie používateľa

Svou práci film udělal a je průměrný. To není kritika, ale poznání, že mnoho diváků je šťastných, když dostanou přesně to co chtějí. Na záhadu přijdete celkem brzo a film by si možná zasloužil trochu temnější stylizaci. ()

Galéria (20)

Reklama

Reklama