Reklama

Reklama

A Very Corgi Christmas

(TV film)
Trailer

Obsahy(1)

Lauren (Kelly Kruger) jede na Vánoce se svým synem Jacobem (David Fair) navštívit rodiče, kteří však odjeli na Floridu. Krátce po příjezdu poznává sympatického Bena (Kevin McGarry) s jeho dcerou Charlie (Ariella Cannon) a ihned se spřátelí. Ben proto požádá Lauren, jestli by mu u sebe do Vánoc nemohla ukrýt překvapení pro Charlie – štěně corgiho. Lauren, která je kvůli možnosti povýšení zavalená prací i během svátků, nakonec svolí a rozhodne se Benovi pomoct. Lapena ve vánoční atmosféře a Benově přítomnosti Lauren postupně zjišťuje, co je pro ni a jejího syna v životě nejdůležitější. (Stanislaus)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

silentname 

všetky recenzie používateľa

"A Very Corgi Christmas" ma príjemne prekvapilo. Odbúrajme rýchlo mínusy. Tradičná love-story. Vieme ako to dopadne a čo sa všetko stane. A keďže som už od stredu novembra týchto príbehov videl veľa, začínajú ma fakt nudiť. Najmä ak nemajú nič iné, čo by mohli ponúknuť. No tento film má čo pridať. V prvom rade tu máme mamu workoholičku, ktorá má syna. A muž, s ktorým sa stretne má dcéru. A obe deti chcú pod stromček šteniatko. A vznika tu tak nielen láska, ale aj dobré priateľstvo. Plus musím povedať, že malý corgi je fakt zlatý a asi tak nejako som si predstavil, že to celé bude vyzerať a prebiehať. Ale v dobrom. Keď v tomto filme máme sneženie, tak to pôsobí skutočnejšie, než v posledných filmoch, čo som videl. Keď sa hrdinovia rozprávajú, dialógy pôsobia prirodzenejšie. Decká sú podľa mňa dobré a dávajú do tých scénok to čo potrebujú. Čí už nadšenie alebo hnev a podobne. Takže v tomto smere musím film oceniť. Lebo som mu asi uveril viac, než mnohým iným. Okrem toho aj keď sa na konci rozhodne hlavná hrdinka zmeniť svoje rozhodnutie, nie je to len tak. Z veľmi dobrej momentky si uvedomí čím sa vlastne stáva, a že sa tým stať nechce. A okrem toho má energickú sestru policajtku. A tá by svojou energiou mohla zobudiť aj mŕtvych. Neviem. Ako celok ma to bavilo o niečo viac, než posledné filmy. A najmä som nemal problém tomuto filmu uveriť. Takže ak máte radi vianočnú romantiku, toto nie je podľa mňa zlá voľba. Hodnotenie: B- ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

A Very Corgi Christmas v sobě nezapře televizní film - ať už šlo o předvídatelný příběh (červená knihovna od A do Z) či afektované herecké výkony téměř všech zúčastněných. Film se tak vyplatí vidět zejména kvůli roztomilému corgimu a nenásilně ztvárněné atmosféře Vánoc. Jinak se v podstatě jedná o "zasněženou psí verzi libovolné pilcherovky". ()

Reklama

Galéria (7)

Reklama

Reklama