Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Traja muži, považovaní ostatnými za lúzrov, plánujú zbohatnúť spolu so svojimi priateľkami tým, že oklamú dvoch gangstrov a ukradnú im peniaze. (dixx)

Recenzie (3)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Schéma filmu ako tak OK, ale inak neuveriteľne prekombinovaný guláš, ktorý sa snažil byť až príliš zamotaný, no menej je niekedy viac. Odhliadnuc od nesympatickej ústrednej trojice lúzrov, to bolo na môj vkus až prehnane teatrálne a namiesto slušnej dramédie s jemným dôvtipom tu bolo neustále tlačenie na pílu, ktoré napokon vyznelo skôr trápne ako vtipne. Logika tiež nebola silnou stránkou tohto filmu, no a akčné scénky vrcholiace vo finálnej scéne s levmi radšej ani nekomentujem. Celkovo to bola však veľmi chabá a biedna komédia. Napokon, to najlepšie z celého filmu bolo trio pôvabných slečien Ileana D'Cruz, Urvashi Rautela a Kriti Kharbanda. Aspoň za ne 1*. ()

RypavaDvojka 

všetky recenzie používateľa

Panečku, tak tohle byl nářez. Neměl jsem od filmu velká očekávání a dlouhá stopáž mě vcelku odrazovala. Jestli ale váháte, neminete! Mafiánská komedie jak má být! Prvních asi 20 minut jsem se moc nechytal, titulky byly také s chybkami, takže jsem měl chvíli práci na to se zorientovat. Pak ale film nastupuje v plné parádě a vtipem přímo srší - např. scéna s lepidlem byla naprosto geniální. Vše je protkané hudbou proti které nemohu nic namítnout. Škoda protahovaného konce a scény s lvy. Dlouho jsem zvažoval plný počet bodů, za konec jednu hvězdičku strhávám. I tak ale úctyhodných 85%. Vřele doporučuju. ()

Reklama

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Tieto masala komédie sú z roka na rok horšie a horšie. Mám rád absurdnosti a prostoduchosť. Hlavne ak je robená v pútavom prostredí a je plná farebných pesničiek. Ale Pagalpanti je skrátka vecou zlého vkusu. Prvá časť ešte ako tak ujde, niektoré vtipy sa tam aj podaria ale koniec je už len zlepenec zlých, klišoidných scén, bez poriadnej dramaturgie. Pôsobí ako z iného filmu. A preplácano. Nudilo to a všetky zaujímavé koncepty vyšumeli do prázdna. Neviem do akej mieri je Bazmee režisér hodní sledovania, ale mňa týmto nepresvedčil. Skvelá Ileana D´Cruz ale to je asi tak všetko. ()

Zaujímavosti (1)

  • Název filmu je v překladu „Šílenost“. (RypavaDvojka)

Reklama

Reklama