Reklama

Reklama

Virago

  • Estónsko Virago
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Muž spadne ze střechy. Další se utopí. Jiný uhoří. Kamkoli se podíváte, muži padají jako mouchy. "Budiž jim země lehká", povzdechnou ženy a zádumčivě se pokřižují. Takový je život a smrt mužů ve Viragu – vesnici, kde po staletí žádný z nich nežil dostatečně dlouho na to, aby se dočkal svých čtyřicátých narozenin. Až do dneška. Tento film, inspirovaný skutečnými událostmi, se odehrává na estonském venkově, kde se drsná realita prolíná s mystikou, a vypráví příběh žen obdařených hrdinskými i nepřátelskými vlastnostmi. (Cinemax)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

Janega 

všetky recenzie používateľa

Virago alebo 16-minútový filmíček, ktorý by Američania natiahli na 2 hodiny, k tomu sequel a prequel z pred vojny. Alebo rovno seriál aspoň s 5 sériami. Každopádne aj za štvrťhodinku sa dá celkom vtipne a zaujímavo odvyprávať príbeh o mužskom prekliati. ()

blackrain 

všetky recenzie používateľa

Já po shlédnutí tohoto krátkého filmu pořád nevím, co si mám o něm myslet. Estonská krajina velmi silně připomíná tu naší. Klidně to mohlo být natočeno třeba někde v Beskydech nebo na Šumavě. Ženy to zvládaly úplně v klidu, jako by se nechumelilo. Z toho mi poklesla čelist. Žádné emoce, naprosto nic. Ten poslední chlapík měl vyloženě pech. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Prekliatie dedinky s názvom Virago v Estónsku, ktorej muži sa rozhodli nebojovať počas druhej svetovej vojny a tak ich postihla kliatby Smrtky že žiaden muž sa už nikdy nedožije 40 ky...oceniť treba hudbu, možno nápad, strohé vidiecke tváre protagonistov, svojim spôsobom nič nehovoriaci krátky film... ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama