Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fez pozve svojich kamarátov (Erica Formana, Donnu Pinciottiovú, Michaela Kelsa, Jackie Burkhartovú a Stevena Hydea) na jeho spevácke vystúpenie. Oni však o túto akciu nejavia záujem. Je to špecifická časť, ktorá je natočená v štýle klasických filmových muzikálov. (MM_Ramone)

Recenzie (2)

Brainstorm odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento díl je doufám vzácná výjimka toho, jak udělat naprosto blbý díl. Raději bych si pustil rádio, než tuto „zpívající“ epizodu. ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

V priebehu rokov 1998 až 2005 bol natočený americký komediálny televízny seriál "Tie roky sedemdesiate..." (That ´70s Show). Bolo vyprodukovaných osem sérií, ktoré dohromady obsahujú dvesto samostatných častí. Výborné spracovanie, kvalitní herci, zábavné scenáre, štýlový soundtrack, úžasný retro námet. V poradí dvadsiata štvrtá epizóda zo štvrtej série nesie názov "That ´70s Musical" (To je ´70s muzikál). Fez pozve svojich kamarátov (Erica, Donnu, Michaela, Jackie a Stevena) na jeho spevácke vystúpenie. Oni však o túto akciu nejavia záujem. Je to tak trochu netradičná, špecifická časť, ktorá je natočená v štýle klasických filmových muzikálov. Odznie v nej niekoľko známych songov. Ich verzie naspievané postavami z tohto seriálu ma pobavili. Perfektná päťhviezdičková epizóda. ***** ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama