Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Obsahy(1)

Ve světě, kde společně žijí zvířata všech druhů, pocítí něžný vlk predátorské nutkání, když se v jeho škole začne vyšetřovat vražda. (Netflix)

Recenzie používateľa Hees k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Svet v ktorom sú vlastne dva rozdielne svety, ale snažia sa koexistovať je naozaj dobrý nápad. Bohužiaľ, alebo bohu vďaka prenesená vina z toho, že si mäsožravec v tomto prípade hrá takú obrovskú rolu, že je to až neskutočné ako toto anime dokázalo túto tému uchopiť. Charaktery sú také aké majú byť na to, že chodia do školy, ale postupne musia nájsť svoju cestu týmto no povedzme si na rovinu skazeným svetom. Hlavný hrdina si dokonca začína nejakú romancu s o dosť menším tvorom a vlastne musí bojovať s tým, aby ju nezožral. ()

Série 2 (2021) (S02) 

Ja ani neviem či to je slabšie ako prvá séria je to hlavne iné a tiež divné novým rozpoložením síl čo sa týka zvieracieho sveta a sveta našich hlavných hrdinov. Napätie za mňa stále funguje aj keď nejaké záhady boli odhalené a dostávajú priestor aj nejaké zaujímavé charaktery. Romantika medzi dvoma hlavnými hrdinami vlkom a zajačicou je naozaj o dosť slabšia. Prenesená vina z toho, že je niekto mäsožravec je, ale stále dobrá a zároveň sme sa tu viac sústredili na Louisa a jeho zámery čo sa mne až tak nepozdávalo, lebo Legoshi je predsa len o niečo zaujímavejšia postava. V konečnom dôsledku si nemyslím, že to je horšie ako prvá séria, len je o absolútne niečom inom, skôr ako nejaký tréning a hľadanie sily sa postaviť v zmenenom svete novým okolnostiam. ()

Reklama

Reklama