Reklama

Reklama

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Šestidílná minisérie Mělas to vědět od scénáristy Davida E. Kelleyho (Sedmilhářky) a režisérky Susanne Bierové (Noční recepční) pojednává o úspěšné terapeutce Grace Fraserové (Nicole Kidmanová), jejím manželovi Jonathanovi (Hugh Grant) a milovaném synkovi (Noah Jupe), který navštěvuje prestižní soukromou školu v New Yorku. Jejich zdánlivě idylický život se však znenadání obrátí naruby - bezcitná vražda, zmizelý manžel a místo muže, kterého Grace překvapivě tak málo znala, jen řetězec strašlivých událostí. Nechána napospas katastrofě, která před zraky veřejnosti narůstá do netušených rozměrů, a zděšena tím, že se nedokázala řídit vlastními radami, musí Grace pohřbít svůj dosavadní život a začít kvůli sobě i svému dítěti znovu. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa oasismanik k tomuto seriálu (7)

Mělas to vědět (2020) 

Podrobný názor ku každej časti zvlášť// Chápem, že v tejto korona dobe si toho nového veľmi človek nenavyberá, ale toto bolo príšerne pomalé, zbytočne natiahnuté na 6 častí, herecký naozaj slabé, nechápem, že sa na toto dala upísať Nicole Kidman, jej úlohu by kľudne zvládla aj nejaká céčková herečka a jediný to ťahá ako tak Hugh Grant, ale to bohužiaľ nestačí. Neočakávajte v žiadnom prípade nejakú dobrú detektívku, The Undoing je skôr snobská dramatická miniséria, ktorá mohla byť skôr úplne v pohode jeden a polhodinový film a ničomu by to neublížilo. Prvá časť výborna a navnadila ma dokonale, o to viac som nasratý ako to pokračovalo a nakoniec som rád, že to už mám za sebou, slabé 3... ()

The Undoing (2020) (E01) 

Tie komentáre tu wtf? Inak priemerný rozjazd, oboznamujeme sa s postavami a prostredím, vyzerá to dobre a Nicole Kindman vyzerá vo svojich 53 (!) rokoch absolútne úžasne. ()

The Missing (2020) (E02) 

Je to zatiaľ také...moc americké, neprináša to nič nové, čo by sme doposiaľ ešte tak sto krát nevideli v rôznych podobách, aj s tými "mysterioznymi" prestrihmi by sa mohli trochu krotiť, ale už to dopozerám samozrejme, lebo ma to zaujíma, veď na takom princípe fungujú takéto seriály :) ()

Do No Harm (2020) (E03) 

Ja neviem...celé je to tak príšerne snobsky umelé, ani Nicole nejako nič nehrá, iba uprene pozerá a Hugh to sám celé nezachráni, aj keď sa snaží. Čakal som skôr nejaký dobrý krimi príbeh a nie takúto pofidérnu drámu s príšernými dialogmi... ()

See No Evil (2020) (E04) 

Dúfam, že väčšina dialogov a scén, ktoré zatiaľ považujem za absolútne zbytočné, budú mať v konečnom dôsledku nejaký zmysel. Ale úprimne o tom dosť pochybujem, minimálne taká polovica tejto časti je vata a keď sa tak spätne zamyslím nad tým, čo sa vlastne udialo za posledné 4 časti, zistím, že toho bolo dosť málo. Nicole je krásna žena, ale veľmi sa jej hrať nechce, neviem či je to jej chyba alebo skôr scenáristov jej postavy, zachraňuje to stále hlavne Hugh Grant a diabolský Donald Sutherland. ()

Trial by Fury (2020) (E05) 

Opäť už po piaty /no možno okrem prvej časti/ krát sledujeme hodinovu epizodu, kde sa dokopy absolútne, ale naozaj absolútne nič neudeje, akurát nás v posledných sekundách opäť čaká, povedal by som až céčkový, cliffhanger, ktorý pravdepodobne opäť na začiatku budúcej epizody vyšumí do prázdna. Ja chápem, že počas korony si toho veľa nového v tv nenavyberáme, ale že až tak strašne klesli nároky divákov, aby mala táto epizoda 85%? ()

The Bloody Truth (2020) (E06) 

Posledných 30 minút v poslednej časti /súd/ sa aj zjavilo niečo ako scenáristický um a nápad, ale bohužiaľ dosť neskoro, zvyšok časti bol opäť príšerne toporný, herci buď nehrali alebo prehrávali a celkovo som rád, že to už mám za sebou. ()

Reklama

Reklama