Reklama

Reklama

Criminal: Francie

(seriál)
  • Francúzsko Criminal : France (viac)
všetky plagáty
Trailer

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Detektivové stojí tváří v tvář podezřelým v pařížské policejní vyšetřovně. Najevo vycházejí nejrůznější tajemství a celé případy se bortí. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (4)

Criminal: Francie (2019) 

3 epizódy priniesli zatiaľ celkom zaujímavý pohľad do vyšetrovacej miestnosti (pretože dej sa odohráva iba tam a na chodbe pred ňou) a chodbe pred ňou na francúzskej policajnej stanici, kde skončili rôzny páchatelia a na každého z nich bol potrebný rôzny prístup vyšetrovateľov. Po úspechu Mindhuntera sa Netflix rozhodol zájsť ešte trochu ďalej a dej je založený iba na vzájomnej interakcii postáv a aspoň vo francúzskej verzii stojí na veľmi solídnych hereckých výkonoch. ()

Émilie (2019) (E01) 

Émillie je známou osobnosťou bojujúcou za ľudské práva, ktorá na policajnej stanici vypovedá ohľadom teroristického útoku v Bataclane, kde sa konal koncert rockovej kapely pri ktorom zahynul jej priateľ. Pri výsluchu sa Émillie čoraz viac zamotáva v spleti vlastných klamstiev a je zrejmé, že niečo skrýva...Prvá epizóda skvelá, seriál na spôsob Mindhuntera sa odohráva takmer výlučne iba v miestnosti pre vypočúvanie svedkov a pointa je skvelá. Áno, presne takto bezcharakterný sú všetci bojovníci za ľudské práva a lepšiu klímu, hľadajú len osobný prospech... ()

Caroline (2019) (E02) 

Caroline čelí obvineniu, že je zodpovedná za smrť jedného zo stavbyvedúcich výstavby,ktorú ma na starosti jej firma. Viacero svedkov videlo, ako sa s ním pohádala krátko predtým, ako ostal po páde z výšky nehybne ležať na zemi...Seriál pokračuje vo vysoko nastavenej latke založenej predovšetkým na interakcii postáv vo vyšetrovacej miestnosti a najmä vyšetrovateľ Olivier je stvárnený ozaj výborne, rovnako však obvinená podobne ako v prvej časti predvedie veľmi solídny herecký výkon. ()

Jérôme (2019) (E03) 

Vo vyšetrovacej miestnosti tentokrát končí muž, ktorý je podozrivý z toho, že vo vykričanej smrti fyzicky napadol homosexuála pred barom, v ktorom sa táto komunita stretávala. Muž po napadnutí počas prevozu do nemocnice zraneniam podľahol a nakoľko je polícia pod obrovským mediálnym tlakom, rovnako tlačia ja na Jéroma vo vyšetrovacej miestnosti...Šéfka týmu Audrey nie je pri vypočúvaní zďaleka tak presvedčivá ako Olivier a Jérome sa zlomí v podstate bez náznaku akéhokoľvek dôkazu, napriek tomu že sa ukáže že jeho úloha v tejto udalosti bola podstatne iná, ako si polícia myslela. Nulový výkon od obhajkyne trochu podtrhol túto slabšie spracovanú epizódu. ()

Reklama

Reklama