Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(3)

Obsahy(1)

Napětí na vyšetřovně by se dalo krájet. Psychologická válka mezi detektivy a podezřelými je v plném proudu a hledání odpovědí občas vyžaduje morální kompromisy. (Netflix)

Recenzie používateľa Anderton k tomuto seriálu (2)

Isabel (2019) (E01) 

Problémom pre mnohých a tým pádom aj dôvod nižších čísiel bude určite ústredná antihrdinka. Promiskuitná päťdesiatnička si stále myslí, že vyzerá na tridsať a stretáva sa so ženáčmi kvôli jednorázovému sexu. Ale možno ich chce iba vydierať. Skutočne rada má však iba svojho psa. Vyšetrovateľka každopádne vymyslí skvelý plán ako ju usvedčiť z vraždy, jeden z najlepších v seriáli naprieč Európou celkovo. ()

Carmen (2019) (E02) 

Sympatická, ale psychicky nevyrovnaná Carmen je obvinená z vraždy svojej autistickej sestry. Je zrejme jediná možná podozrivá, ale ťažko veriť, že by mohla mať nejakú skutočnú motiváciu, pokiaľ nerátame iba fakt, že starosť o sestru dá zabrať. Carmen nie je zrovna chladnokrvný typ, takže tú motiváciu budú musieť vyšetrovatelia hľadať niekde oveľa hlbšie. A odpovede prekvapia, rovnako ako metódy, ako sa k výsledku dopracujeme. ()

Reklama

Reklama