Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Meg chce udělat rozhovor se starostou Adamem Westem, ale na Peterovu přímluvu se zaměří na "odhalení" herce Luka Perryho. (TV Prima)

Zaujímavosti (12)

  • V epizóde sa na obálke TV Guide s podobizňou Lukea Perryho nachádza na spodnej pravej strane nápis: "Ak toto čítaš, Family Guy ide do éteru." Tento žart odráža neustále neisté vysielanie tohto seriálu televízie Fox kvôli jeho obsahu každý týždeň. Scenáristi v 2. sérii často verili, že môžu kedykoľvek prísť o prácu počas produkcie. (Pat.Ko)
  • Keď Brian ukazuje Stewiemu okolie na univerzite Brown, Stewie sa pokúša získať niektorý Sodium Pentothal. Sodium Pentothal je depresívna droga, ktorá sa niekedy používa pri výsluchoch na zlepšenie odpovedí ľudí, ktorých vypočúvajú, a označuje sa za "sérum pravdy". Keďže Stewie miluje výsluchy, to by byt istotne vyhovovalo jeho potrebám. (Pat.Ko)
  • Lois spomína, že počas štúdia na vysokej škole Národná garda jedného dňa navštívila jej školu a zastrelila niektorých jej priateľov. To znamená, že odišla do štátu Kent, kde Národná garda v roku 1970 zabila štyroch študentov. (Pat.Ko)
  • Keď Peter hovorí s dekanom prijímacieho oddelenia na univerzite Brown, Peter hovorí: "Nikdy som ju nechcel volať Meg. Chcel som ju volať Twiki, ale Lois povedala, že dnešné deti by nepochopili odkaz. Viete, o kom hovorím, však? Bitty-bitty-bitty-bitty-bitty." Jedná sa o odkaz na film Buck Rogers in the 25th Century (1979). (Pat.Ko)
  • "Videl som ťa vo filme, kde si bol na tom letisku a ten hlúpy chlap kričal." / "To bol Tom Cruise." Film, na ktorý sa odkazuje, je Rain Man (1988), kde postava Toma Cruisea (Charlie Babbitt) ide na letisko s Raymondom (Dustin Hoffman), ktorý začne kričať. (Pat.Ko)
  • Starosta Adam West sa pýta, či nie je Meg "Sarah Connor". Ide o postavu z filmovej série Terminátor (od r. 1984). (Pat.Ko)
  • Stewie používa svoje zariadenie na ovládanie mysle, aby prinútil Chrisa spievať „Puttin' on the Ritz“. Je to odkaz na film Mladý Frankenstein (1974). (Pat.Ko)
  • Spomienka, v ktorej vidíme Brianove časy na univerzite, počas ktorých bol šikanovaný preto, že je pes, je paródia na film Školské putá (1992). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama