Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Meg je naočkována nesmyslnou ideologií a o Stewieho prvních narozeninách se bojí, že ji "muž v bílém" vrátí do dělohy. (TV Prima)

Recenzie (7)

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Všetko sa točí kolo Stievieho narodeninovej oslavy ktorú Peter zase raz pokašle. Stievieho to moc nezaujíma lebo jediná jeho snaha je dostať sa späť do matkinej delohy. Meg si nájde novú kamarátku so samovraženej sekty a smrti uniká iba o vlások. Prevedenie: jediný zábavný moment bolo postrieľanie skupiny Hannson ako deti kukurice. Inak ide humor do kolien a venujeme sa dosť metalizácií rodiny čo ma zas tak moc neberie. Ale celkom ma bavila aj dejolá linka okolo Meg. 65% ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (24)

  • Ve scéně narození Stewieho doktor rozbalí mapu Evropy, ve které je Česká republika znázorněna hraničně jako Československo. Vzhledem k roku vysílání a časovému odstupu narození Stewieho je tato mapa chybná. (vladimirh)
  • Kult "Heaven's Helpers" je odkazom na sektu "The Peoples Temple", ktorá spáchala masovú samovraždu v roku 1978 s pomocou kyanidu draselného zmiešaného s nápojom Flavor Aid. "Heaven's Helpers" má tiež spojenie so sektou "Heaven's Gate", ktorá tiež spáchala masovú samovraždu v roku 1997. Mnohí členovia kultu sa dobrovoľne podrobili kastrácii. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama