Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Obsahy(1)

Tokijská mafie je na prahu války a rodina vyšle jednoho právníka do Londýna najít bratra, který je nájemný vrah. Ale najít někoho, komu se dá důvěřovat, bude ještě těžší. (Netflix)

Recenzie používateľa mm13 k tomuto seriálu (2)

Giri / Haji (2019) 

Po štvrtej epizóde, ktorá sa tvárila, že si táto miniséria po štandardnej rozohrávke našliapne do oveľa nepredvídateľnejších vôd, sa to celé vrátilo tam, kde začalo: ku neškodnému mixu anglickej kriminálky a japonskej mafiánskej drámy, plnému klišé vo filmovom nazeraní na oba tieto svety, bez vlastných postrehov, avšak mixu, ktorému sa podarilo vyrozprávať nijak objavný príbeh dostatočne pútavo na to, aby divák skoro osem hodín vynaloženého času neľutoval, možno sa ku niektorým momentom ešte nejaký deň-dva vrátil v letmých myšlienkach, ale aby sa tešil, že si to zajtra alebo o desať rokov zopakuje, tak to ani náhodou. Raz a dosť. ()

Epizoda 4 (2019) (E04) 

Zlomová epizóda, po ktorej som z pozície diváka po emočnej stránke naplno zapojený do ďalšieho vývoja udalostí. Typizované figúrky sa zrazu stali plnohodnotnými postavami, o ktorých osud sa budem odteraz až do finále naplno zaujímať a obávať. A platí to asi pre všetkých; bez rozdielu veku, pohlavia, sexuálnej orientácie či "zamestnania"... a platí to rovnako pre tých na hlavnej scéne aj tých na menších javiskách, pretože, ako sme sa práve presvedčili, aj zdanlivo marginálne udalosti napohľad drobného či žiadneho významu, môžu spustiť nevídanú lavínu zvratov a vybuchnúť do fatálnych konfrontácií... o to fatálnejších, že postrádajú aktérov, ktorí by spadali do vyhranených kategórií. Skvele načasované, pohrávam sa z myšlienkou, že si druhú polovicu tejto mini série odložím na víkend a dám na jeden záťah. Tých pár dní to v sebe vlastne ochotne a rád nechám doznievať. ()

Reklama

Reklama