Reklama

Reklama

The Capture

(seriál)
Trailer 2

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Opravdu věříte tomu, co vidíte? Ambiciózní mladá detektivní inspektorka Rachel Carey (Holliday Grainger) z Velitelství pro vraždy a závažné zločiny začíná odhalovat složitá spiknutí a vstupuje do děsivého světa deepfake technologií, v níž se snaží vyřešit údajná křivá obvinění podpořené důkazy z kamer CCTV. Musí odhalit pravdu dříve, než bude příliš pozdě. (Trajektt)

(viac)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

The Capture (2019) 

Thrillerova klasika, zamerana na sucasne - technologicke moznosti s manipulaciou "dokazov". Vyuzitie podobnych moznosti sme uz v tomto tisicroci mohli parkrat sledovat a informovali o nich i mnohe svetove media. Vytvaranie polopravd a hoax-ov z pravd, aby sa socialne siete zahltili protichodnymi informaciami. A ti, co nemaju hlavu na to, aby im neprsalo do krku, vidia, co par informacii/hoaxov/podstrcenych blbosti, precitanych na socialnych sietach, dokaze urobit s ludmi bez kritickeho myslenia, ci dokonca s verejnou mienkou. Uchadzajuci, hoci nie moc originalny thriller. Dat to zhustene do jedneho dielu mohol by to byt paradny diel v Black Mirror. Herectvo ma moc nepresvedcilo, ale zabavit sa da. 60% Odporucam ako jednohubku. ()

What Happens in Helmand (2019) (S01E01) 

Moze byt. CCTV, som mal moznost vidiet v centrale metra Wiener Linien vo Viedni na skoleni a bola to pecka, ako vsetci reagovali ked tam pocas nasej pritomnosti skocil nejaky typek do kolajiska. Tento film vo mne vyvolal deja vu. Herecky celkom fajn, hoci mohli tvorcovia nejake to klise obmedzit. Ale namet je fajn. Osobne si viem predstavit, ze by to mohli uzavriet dalsim dielom po psychologickym posudkom, najdenim nezvestnej a nasledne dlhym pobytom v nejakom zdravotnickom zariadeni. Som zvedavy. ()

Toy Soldier (2019) (S01E02) 

Ok, tak sme sa dozvedeli, ze "vojacik" je zrejme pesiak v sluzbach inej tajnej sluzby. Ale az tak vykonnej, ze dokaze manipulovat zivy CCTV stream? Hm...citim tu bachorku, ale rad sa necham presvedcit niecim "inteligentnym". ()

Truffle Hog (2019) (S01E03) 

Tak sa nam to uzli a jedna strana sabotuje druhu. Vyzera to opat na stred tajnych sluzieb? Mierny nadpriemer. ()

Blind Spots (2019) (S01E04) 

V tejto epizode konecne ukazali slusnu pracu s kamerou, strihom a hlavne s budovanim napatia. Na moj vkus az prilis prekombinovane a zdrzovanie krpatej Almy bolo otravne, ze by normalny clovek bez vysvetlania odisiel. Ale inak mit tato cast celkom sadla. Inak, vsimli ste si, ze Laura Haddock vie na povel vyvolat rozhorcene "slzenie v ockach"? ;) Co je urcite herectvo level 1, ale i tak. 65% ()

A Pilgrim of Justice (2019) (S01E05) 

Povinna jazda. Nieco podobne som uz videl v Homelande, ci inych thrilleroch. ()

Correction (2019) (S01E06) 

Kedze zaver mi prisiel ako jediny z dvoch logicky uchadzajucich, nebol som moc prekvapeny. Inak, to co odznelo v tom aute pred "cover-intell-agenturou", je presne to, co sa deje i v sucasnosti. Pustanie polopravd a hoax-ov z pravd, aby sa socialne siete zahltili protichodnymi informaciami. A ti, co nemaju hlavu na to, aby im neprsalo do krku, vidia, co par informacii/hoaxov/podstrcenych blbosti, precitanych na socialnych sietach, dokaze urobit s ludmi bez kritickeho myslenia, ci dokonca s verejnou mienkou. Uchadzajuci hoci nie moc originalny thriller. ()

Reklama

Reklama