Reklama

Reklama

Recenzie (4)

Beckett51 

všetky recenzie používateľa

Jako konceptuální sbírka videoklipů ok, ale jako film to prostě nefunguje. Normálně bych dal asi dvě, ale mírně nadhodnotím kvůli vizuálu, kterej byl prostě vypiplanej a kvůli tomu, že je tam vidět, že nehledě na to, že jako film je to hodně průměrný (hlavně co se hlediska režie a scénáře týče), to muselo dát fakt šílenou práci a jistá hloubka v jednotlivých tématických scénách je. A taky kvůli tomu, že je to debut, žejo. Nefanoušci Melanie si mohou v klidu tu jednu hvězdu odebrat. ()

kukkik odpad!

všetky recenzie používateľa

Bizarní počin bizarní tvůrkyně. Mě to nesedlo, je to pouze koláž všelijak nevkusných videoklipů sázejících na šokování diváka/posluchače. Hudba mladé generace, jinými slovy generická mlha zastřených tónů bez nástrojů jednolité melodie tvořená bez talentu nebo citu k hudbě. Z celého filmu, žánru a Melanie čiší povrchnost, nevkus a špína ukrytá pod pozlátkem, toto by možná zafungovalo lépe, kdyby to bylo koncipováno jako horor. Takto ovšem maximálně odpad! ()

Astonko 

všetky recenzie používateľa

V podstate ide iba o viacero klipov pospájaných dokopy, ktoré samé o sebe majú nejaký príbeh, no celkovo ten film dej postráda a, možno až na koniec, sa v ňom toho moc nedeje. To môže spôsobovať aj napriek krátkej stopáži nudu a ak sa vám nepáči, alebo nezačne páčiť, ani štýl hudby Melanie Martinez tak film kľudne môžete vynechať. U mňa to však pesničky a výprava s kostýmami zachraňujú, takže dávam 6/10 ()

Reklama

Reklama