Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Do volieb zostáva iba niekoľko posledných týždňov a Washington zúfalo zháňa prezidentského kandidáta. Niekoho, kto s určitosťou prehrá. Voľba padne na Maysa Gilliama (Chris Rock), neznámeho politika okresného formátu. Mays veľmi rýchlo zistí, že je len nastrčenou figúrkou a rozhodne sa, že si kampaň poriadne užije z brata Mitcha (Bernie Mac) urobí kandidáta na viceprezidenta a rodinný tandem si čoskoro získa priazeň celej Ameriky. Z veľkej politiky si vydarená dvojica robí riadny humor, čím vytáčajú všetkých, ktorí sa pred voľbami tvária, ako hlboko ich zaujíma život obyčajných ľudí... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

daEmoNickY

daEmoNickY (hodnotenie, recenzie)

"Ty vole", Obama me svym proslovem dojal. To jsem koukal jak splnil domaci ukol a zjistil si co ma jeho zeme za problemy a daval v prubehu smysl (chtel jit do vedy, zlepsit skolstvi ...). Mimochodem je to prvni proslov US prezidenta co jsem videl, teda krome Chrise.

Oldis_rab

Oldis_rab (hodnotenie, recenzie)

Tento film ma jistou nadcasovost, blabolici letiti politici, volby. Skoro jako kdyz volili v USA Obamu.

pakobylka

pakobylka (hodnotenie, recenzie)

Začátek nebyl vůbec špatný, ale potom šla úroveň tohohle dílka rapidně dolů, až klesla nejenom na nulu, ale potopila se hluboko pod pomyslnou hladinu a už se nevynořila. Asi se utopila pokoj její duši.

Reklama

Reklama