Reklama

Reklama

Uahan ga

(seriál)
  • Južná Kórea 우아한 가 (viac)

Epizódy(16)

Obsahy(1)

Mo Seok-Hee (Lim Soo-Hyang) sa po viac ako 15 rokoch vracia do Kórei, aby navštívila svojho chorého starého otca v nemocnici. Celý zvyšok jej rodiny ju však rýchlo chce poslať naspäť do USA. Seok-Hee si v zahraničí urobila reputáciu bezstarostnej dedičky usporiadajúcej nespočetné množstvá osláv. V skutočnosti však zakrývala hodiny prípravy na návrat do Kórei. Tam totiž musí čeliť nielen otcovi, ktorý ju nenávidí, nevlastnej matke, či obom bratom lačným po dedičstve, ale aj tajomnému týmu TOP, vedenému bývalou sudkyňou Han Je-Kook (Bae Jong-Ok). Tento tým je zodpovedný za upratovanie problémov a udržiavanie reputácie celej jej rodiny. Našťastie stretne milého a svedomitého právnika (Lee Jang-Woo), ktorý jej začne pomáhať. (Eawy)

(viac)

Recenzie (3)

safiyuki 

všetky recenzie používateľa

Normálně bych na tento seriál nekoukala, ale kvůli Im Soo Hyang jsem udělala výjimku. Děj není nijak těžký. Dědička se vrací z USA, aby našla vraha své matky. Snaží se získat firmu, ale to se jí nepovede, a tak už jí zbývá jen ta pomsta. V příběhu se stále točíme kolem rodinných příslušníků a boje o spoluvlastnictví firmy. A když už ne o spoluvlastnictví tak si aspoň urvat co největší díl. Je zajímavé sledovat jak postupně členové odpadají :D Vadilo mi, že při flashbacku nechali hrát stejné herce i po 15-ti letech.Jinak hudba a herecké výkony velmi dobré. Dávám 4 hvězdy za tak pracné nalezení vraha :D ()

mmatuli 

všetky recenzie používateľa

Skvělý příběh, zpracování, hudba, hereci. A závěr otvírá cestu k možnosti druhé série. Motiv boje o moc v rodinném klanu s přidruženými okolnostmi, kde člen rodiny více či méně projevuje svoji osobnost. ()

Reklama

Eawy 

všetky recenzie používateľa

Krásne prepracovaný seriál, ktorý umožňuje každej postave získať "spotlight" na nejaký čas. Vynikajúce herecké výkony od všetkých ústredných postáv. Počas seriálu neprejdete jedným, dvomi, či tromi plot twistmi, čaká ich na vás viac ako tucet. Výborná kamera a hudba. Je síce pravda, že oproti úvodným 6 častiam nasledujúce troška stratili na dynamike, avšak, seriálu to až tak neuškodilo. Intrigy, podplácanie, peniaze, mind-games, to všetko vám ponúknu hrdinovia tohoto seriálu. Mrs. Han je proste kráľovná. Wau 90% ()

Galéria (43)

Reklama

Reklama