Reklama

Reklama

Vieš udržať tajomstvo?

  • Česko Dokážeš udržet tajemství? (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každý má hlboko vo svojom vnútri zamknuté tajomstvá, ktoré neprezradí ani tej najlepšej kamarátke. Emma, hrdinka romantickej komédie Vieš udržať tajomstvo?, však v návale paniky z turbulencií a pod vplyvom alkoholu vyklopí všetky svoje tajnosti a intímne pocity neznámemu mužovi na vedľajšom sedadle v lietadle. Keby sa už nikdy nestretli, nič by sa nestalo. Z cudzinca sa však vykľuje očakávaný Jack Harper, nový najvyšší šéf v práci. Máločo môže byť strašnejšie než ich druhé stretnutie… a než pobyt v jednej kancelárii a v jednom meste. Prečo mu len, preboha, hovorila o svojom bode G? A že by chcela skúsiť, aké je to mať penis? A že káva v práci je úplne príšerná?! Na pomoc musí prísť najlepšia kamarátka a šialená spolubývajúca. Všetky spolu potom spadnú do víru trapasov, náhod a komických situácií, z ktorých však môže vzísť prekvapivé pozvanie na rande a láska. Láska, do ktorej zasiahnu ďalšie tajomstvá. Tie má totiž úplne každý. (Bontonfilm SK)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (73)

claudel 

všetky recenzie používateľa

Sophie Kinsella je velmi úspěšná spisovatelka, jejíž knihy milují čtenářky na celém světě. Nečetl jsem coby necílová skupina předlohu, nedokážu srovnat. Byl jsem zvědavý, zda Alexandra Daddario zvládne hlavní roli, zatím jsem měl možnost ji vidět pouze ve vedlejších rolích, kde dávala na odiv své poprsí a o něj primárně v daných případech šlo. Když se tato její přednost schová do ústraní, dokáže zahrát úplně obyčejnou holku, která touží po troše lásky, štěstí a (u)spokojenosti. Nenáročná komedie, jež neurazí a pobaví. ()

carly 

všetky recenzie používateľa

Milý, zábavný a zasrdceberuvší film. Vizuálne krásny, hudobne správny, obsadenie skvelé, dej nezadrhával, zasmiala som sa, hlavným hrdinom to spolu pristalo, Emmine kamarátky aj šéfka boli úžasné, Alexandra ma prekvapila a Tyler potvrdil, že je viac než len rozprávkovo pekný. Ja som si to v kine užila. ()

Reklama

JJaannee 

všetky recenzie používateľa

Obyčejný, nenáročný film s pěkným hercem v hlavní roli, trochu bláznivou holkou a jejími přáteli. Romantika a další závan romantiky, trocha vtipných chvil..je fakt, že ten film neměl žádné vyvrcholení, žadné drama a najednou skončil. Dějová linie je přímá jak pravítko a najednou byl konec..ale po týdenním pracovním nasazení to bodlo.. ()

oSiSko 

všetky recenzie používateľa

Sú filmy od ktorých čakáš Oscarovú kvalitu a potom sú filmy presne takéto, od ktorých čakáš pekný večer s úsmevom na tvári. Film chce ukázať niečo s čím sa úplne stotožňujem. Ľudia sa často boja ukázať akí v skutočnosti sú a hrajú sa na niekoho, kým nie sú, len aby sa ostatným zapáčili. Potom sa však nezapáčia oni, ale tá druhá identita, falošná. Úprimnosť je najviac. Za mňa veľmi fajn :) ()

VeeDee 

všetky recenzie používateľa

Je to vcelku milé, sem tam dokonce vtipné a občas bohužel i trapné (jakože teď se na tebe hrozně naštvu, protože jsi prozradila, že mám neteř!!! :-O ehm, pardon za spoiler, ale tohle jsem trochu nepobrala). Co je fakt, že jsem se u filmu i usmívala (nevím, možná to bylo tím vínem, co jsem u toho pila). Každopádně v rámci kategorie je to průměrný film akorát tak na to vypnout mozek a zasnít se, jaké by to bylo, kdybych se tak mohla někdy ještě zamilovat... :-) ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (3)

  • Film je založen na románu „Can You Keep a Secret?“, který napsala Sophie Kinsella. (ČSFD)
  • Jedno z priznaní Emmy (Alexandra Daddario) v lietadle je, že keď počuje skladbu od Imagine Dragons "Demons", rozplače sa. Alexandra Daddario si zahrala v inom videoklipe spomínanej kapely, a to v Radioactive (2012). (megajalec)
  • Keď Jack (Tyler Hoechlin) príde prvýkrát k Emme (Alexandra Daddario) do bytu, zahlási pri pohľade na obrázok, že je to najšťastnejší pes, akého kedy videl. V skutočnosti ide o psa Alexandry Daddario Levona, ktorého si adoptovala. (megajalec)

Reklama

Reklama