Reklama

Reklama

Home Before Dark

(seriál)
Trailer
Dráma / Krimi / Mysteriózny
USA, (2020–2023), 22 h 33 min (Minutáž: 41–57 min)

Hudba:

Nathan Lanier

Hrajú:

Jim Sturgess, Brooklynn Prince, Abby Miller, Kylie Rogers, Michael Weston, Joelle Carter, Aziza Scott, Louis Herthum, Adrian Hough, Jibrail Nantambu (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(30)

Obsahy(1)

Detektivní příběh inspirovaný skutečnou devítiletou reportérkou. Dívka se se svou rodinou přistěhuje do městečka, které její otec kdysi opustil. Při hledání pravdy se dostane ke starému případu, který nebyl nikdy vyřešen. (Apple TV+)

Recenzie používateľa sochoking k tomuto seriálu (2)

Season 1 (2020) (S01) 

Bál som sa do tohto seriálu pustiť, lebo som mal isté obavy z toho, že mi detskí hrdinovia budú piť krv. Avšak opak je naozaj pravdou. Home Before Dark je v prvom rade dôkazom, že kvalitná krimi s atmosférou sa dá nakrútiť i bez explicitných scén a výrazov. Malí hrdinovia boli sami sebou, nemali chybu a dosť odľahčovali napätie v istých situáciach, čo naviac pôsobilo komicky. Jasné, kto chce psa biť, palicu si nájde, ako sa hovorí. I tu sa nájde dosť naivných scén a situácií, ale nesmieme zabúdať, že cieleným publikom sú i deti. Oceňujem však fakt, ako tvorcovia narábajú s jednotlivými epizodami. Budujú napätie tak, že to 'chytí za gule' i nás skôr narodených. P.S. V ktorej malomestskej komunite buranov nevadí, že sa malý chalan oblieka do dievčenských šiat?! S touto LGBTI indokrináciou nech už idú do <|> !!! Už to začína byť pekne otravné! ()

Season 2 (2021) (S02) 

Druhá sezona má, podľa mňa, dosť naivný scenár a je jasne vidieť, že je zameraná viac smerom k detskému publiku, pretože v normálnom filme by rodina Lisko bola už dávno pochovaná. Spolu s hudobným podfarbením a bez výraznej krimi vsuvky sa mi občas javila ako rodinná fantasy rozprávka. Navyše opäť nechýba LGBT indokrinácia (Izzy a Emma) a zbytočné zaoberanie sa tínedžerskou láskou vzťahu Iz a Ethana, ktorí absolútne nevedia hrať. Našťastie predposledná epizodka krásne rozvírila vo mne hladinu adrenalýnu ku koncu a finále druhej sezony zakončila i pomerne silno emočne, čím si u mňa vyslúžila nakoniec tretiu hviezdičku. ()

Reklama

Reklama