Reklama

Reklama

V siedmom nebi

(seriál)
Dráma / Rodinný
USA, (1996–2007), 178 h 3 min (Minutáž: 39–45 min)

Tvorcovia:

Brenda Hampton

Hrajú:

Stephen Collins, Catherine Hicks, Beverley Mitchell, Happy, Mackenzie Rosman, David Gallagher, Barry Watson, Lorenzo Brino, Nikolas Brino, Jessica Biel (viac)
(ďalšie profesie)

Série(11) / Epizódy(243)

Obsahy(1)

Americký rodinný seriál o početnej rodine kňaza, ich starostiach aj radostiach. Camdenovci každým dňom riešia problémy dospievania ich detí, či prežívajú životné krízy a trápenia. Vždy však otvorene, s láskou a humorom. Na začiatku prvej série tvorilo rodinu sedem členov, ale postupne jej členovia pribúdajú a spolu s nimi aj nové zážitky. Seriál sa odohráva vo vymyslenom mestečku Glenoak v Kalifornii. (klokyn)

(viac)

Recenzie (213)

D.I.G odpad!

všetky recenzie používateľa

Tento seriál je taký sladký..................až mi z neho zvieralo riť! Len debilní ľudia mohli niečo takéto vymyslieť, keby tam bola aspoň poriadna kefovačka, ale v tomto "kresťanskom, rodinnom" potrate takéto rúhanie nehrozí. Priznávam videl som asi zo desať častí len z tých nových a najviac ma srali tí príšerne predabovaní malý poškrabkovia, ktorí vyzerajú ako dementní, hovoria ako dementní! Vraj tu hrala aj Jessica Biel.....................Tvorcov by som dal rituálne obesiť, bodnúť dýkou pod rebro, upáliť a vystaviť pod Washingtonovým pamätníkom!!!! Na výstrahu!!!! ()

cypp odpad!

všetky recenzie používateľa

To je hrozná blbost. Zahlídl jsem zrovna díl kde rodinka zjistí, že nejmladší dcera píše sloužícímu mariňákovi emaily o vlastní rodině. Nejdříve jsou všichni zklamaní, ale pak jim dá přečíst jeden ze svých dopisů a rázem se vše obrátí. Mariňák posléze umírá a otec za něj slouží bohosližbu na popud nejmladší dcerky. Na bohoslužbe se zpíva americká hymna a téměř všichni mají oblečení s vyobrazenou vlajkou USA. Co to sakra je? - Příkládám nejčastěji užívané hlášky. "Děkuju seržante Dwighte J. Morgane.", "Sloužit vlasti". Jdu zvracet. ()

Reklama

Pai-Mei 

všetky recenzie používateľa

Kvalitou seriál nič moc. Dookola sa opakujúce dialógy, stále o tom istom, vždy správne rady reverenda Camdena a ponaučenie na konci dielu. To všetko ide pekne na nervy pretože je jasné, že normálna rodina by sa takto nesprávala. Aj napriek tomu musím priznať, že Siedme nebo pozerávam. Nie preto že by som to obdivoval, skôr sa zabávam na všetkých tých strojených dialógoch a vždy vyriešených problémoch. ()

Reiner 

všetky recenzie používateľa

Oproti ostatním v tom vidím pouze seriál pro zpříjemnění všedních dnů. To opravdu musí všude téct krev? Musí být každý nový seriál či film plný nechutných sexuálních scén pro nedospělé (nevyspělé) jedince? Zameťte si každý před svým domem... Seriál je to (sice až moc naivní, ale) hezký. Kdo chce, určitě si v tom najde to své. ()

tony_2 

všetky recenzie používateľa

Ja viem, že to má byť rodinný seriál v ktorom sa majú všetci radi ALE preboha takto? Ved táto rodina vyzerá ako najdokonalejšia rodina na svete, ktorú nič nemôže a nedokáže rozbiť,kde je každý anjel.Toto som vám veril ked som mal 12 rokov a možno prvé dve série.Ale ako človek dospiueva dochádza mu,že tu niečo nie je v poriadku.A ešte ked sa do seriálu dostali tie dve dvojičky tak som mal stále ked som ich čo len počul nieto ešte videl vziať televízor a vyhodiť ho von oknom.A Catherine Hicks v úlohe dokonalej matky je jedna z nanesympatickejších a najodpornejších postáv s akými som sa v seriáloch stretol.A tú jednu hviezdičku len za série bez dvojčiat. ()

Galéria (334)

Zaujímavosti (12)

  • Herci Stephen Collins (Reverend Eric Camden) a Catherine Hicks (Annie Camden) účinkovali v Star Trek filmoch. (rador)
  • Všetky deti sú pomenované po niekom z biblie. (rador)
  • V seriály je Lucy (Beverley Mitchell) staršia ako jej sestra Mary (Jessica Biel), v skutočnosti je ale herečka stvárňujúca Lucy staršia. (rador)

Súvisiace novinky

Kazatelova dcera a prostitut

Kazatelova dcera a prostitut

23.02.2006

Představitelka rebelující dcery kazatele v kdysi nezdravě populárním seriálu 7th Heaven, herečka Jessica Biel, doplní Nicolase Cage a Julliane Moore v hvězdném obsazení sci-fi thrilleru NEXT.… (viac)

Reklama

Reklama