Reklama

Reklama

Blind

Trailer 1

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Primárně je to o tom, že Sarah French neumí hrát nevidomou. Ale aspoň se na ní dobře dívá. Každopádně vše ostatní se člověku ve vteřině vykouří z hlavy. 10% ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Toto bola skôr taká slasherovská romanca medzi slepou herečkou a maskovaným psychopatom. Žiadna zbesilá, napínavá či akčná jazda, nie nie. Skôr si to tak pekne pomaly plynie, herečka je kvôli strate zraku deprimovaná a potrebuje oporu, púšťa si tam romantické šlágre a tancuje jedna radosť, zatiaľ čo on sa okolo nej len tak motká bez toho, aby o tom vedela. A popri tom samozrejme odkrágľuje pár nepodstatných chudákov, aby to ten horor bol. Walz nám očividne vyspel a z jeho poloamatárskeho nemeckého brutálneho snuff / torture porna sa odrazu vykľul asi jeho najvyspelejší snímok, v ktorom sa síce s gore šetrí, ale po hereckej, vizuálnej či hudobnej stránke je to úplne iná liga. Nie že by bol rozpočet filmu nejako extra veľký, ale má to aspoň úroveň a dokonca aj scenár. Len zase mne chýbalo to poriadne gore, asi sa nedá mať všetko. ()

Reklama

Rathalos odpad!

všetky recenzie používateľa

Od rezisera Marcela Walza je to uz siedmy film,co som od neho videl a nikdy to nebola ziadna slava,ale vzdy lepsie ako tato nudna chu*ovina,videne do konca len vdaka pretacaniu,inak by som to nedal...:-) ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama