Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Starodávný vir začne proměňovat lidi v upíry, a tak se doktor musí utkat se svým nejlepším přítelem. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (8)

V Wars (2019) 

Úvodná myšlienka je vcelku dobrá, avšak príliš sa do deju zaťahuje politika a trochu to celkovému dojmu uškodilo. Nevýrazné herecké výkony a miestami príliš slabý dej sú oprávneným dôvodom, prečo má seriál pomerne nízke hodnotenie. Ak sa rozbehne druhá séria, mohla by byť podstatne lepšie spracovaná, nakoľko záver nechal otvorené zaujímavé možnosti. ()

Zasažení (2019) (E01) 

Seriál s priemerným rozpočtom a priemernymi hercami v úvode celkom prekvapil. A keďze ide o produkciu Netflixu, manželka hlavného hrdinu zahyba manželovi s tmavým mambom. Úvod trochu pripomenul horor Vec, dej sa vsak presunul do mestečka a uvodné čaro bolo nenávratne preč. ()

Když nešlo smrti zastavit (2019) (E03) 

Snahu tvorcom uprieť nemožno, ale niektoré zábery sú trápne. Snaha vytvoriť klaustrofobickú atmosféru pri tom, ako Luther preberie urnu s popolom, rozhovor Luthera so synom v ktorom syn vedcovi vysvetlí že niektoré komiksy o upíroch sa musia zakladať na pravde a následne to biológ prednesie ako fakt, sám luther sa zúčastní prenasledovania Michaela ale najmä postup dvojice policajtov, ktorý sa rozdelia pri prenasledovaní tak nebezpečného páchateľa v lese či smiešny tvar "rojnice" tak aby telo mŕtveho policajta objavil práve Luther sú príliš veľkkou ukážkou amatérskej práce a tak napriek zaujímavej téme vyššie hodnotenie udeliť nemôžem. ()

Holá a studená zem (2019) (E05) 

Dej príbehu dostáva čoraz výraznejšie medzery v elementárnej logike. Michael, pacient Nula, zhromaždí vo svojom okolí upírov z celých štátov (ako sa vírus rozšíril do celých štátov ostáva záhadou), v domobrane ktorá sa zhromaždila proti upírom upírom sú belosi extrémisti a iba jeden z nich, potomok pôvodných obyvateľov štátov má náznaky inteligencie a racionálneho zmýšľania, policajti sú dementi a preto iba novinári prídu na to kto stojí za odpálením výbušniny...Za snahu a pár krvavých scén o hviezdičku naviac, aj s nízkeho rozpočtu sa pri štipke talentu dá vyťažiť podstatne viac... ()

Nestačí jen prodlévat ve snách (2019) (E06) 

Príbeh sa stáva čoraz trápnejší, rodinná zápletka a porušenie kódexu upírov a samozrejme zlá domobrana. Zo sľubného začiatku sme sa posunuli niekam...nikam. ()

Noc zbytky světla stírá (2019) (E07) 

Ak seriálu vezmete zmysluplný dej a spoliehate iba na pár krvavých záberov nemôžete očakávať že dosiahnete prelomový úspech. Rodinná zápletka sa príliš nevydarila a snaha ako tak priblížiť sa príbehu z 28 dní potom nevychádza. ()

Rudý déšť (2019) (E08) 

Ťažko povedať či bol trápnejší rozhovor Luthera so svojim synom alebo útek novinárky z komplexu americkej vlády, či záverečná scéna pri vypočúvaní pred senátom, ale všetko nasvedčuje tomu, že tvorcovia nemali žiaden ucelený koncept a všetko "piekli" takpovediac za pochodu, čo sa pochopiteľne musela na kvalite seriálu odzrkadliť. ()

Zkrvaven, ale nepokořen (2019) (E10) 

Celkom dobrý záver série, ktorý trochu napravil chuť po posledných nevydarených epizódach a prirodzene skončil tak, aby mohol pokračovať. Pravda ak nebude mať taký nízky počet zhliadnutí ako Daybreak, ktorý Netflix zrušil. ()

Súvisiace novinky

Prosinec na Netflixu

Prosinec na Netflixu

02.12.2019

Ano, je to tak, Vánoce už jsou za rohem. Ale nebojte, tady vás za nenakoupené dárky, vážné projevy agrese při zaslechnutí melodie k All I Want For Christmas, ani obecné pohrdání všemi, kdo si už na… (viac)

Reklama

Reklama