Reklama

Reklama

VOD (1)

Wanda a Vision sa snažia skryť svoje superschopnosti počas večere s Visionovým šéfom a jeho ženou. (Disney+)

Recenzie (77)

Milano33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vážne nemám, čo vytknúť, nesmierne som sa pobavil. Je to šialené, bizarné, ale aj svieže a zábavné, presne takto som si seriál WandaVision predstavoval. Za mňa veľmi originálny počin od Marvelu, ktorý sa výrazne líši od zvyšku tohto univerza. WandaVision sa skrátka nebojí riskovať, či už žánrovo alebo formou vyprávania. Ústredná dvojica bola úžasná a chémia medzi nimi bolo parádna. Elizabeth Olsen to ťahal neskutočne, ale ani Paul Bettany nezaostával. Celkové čiernobiele prevedenie, ktoré nápadne pripomínalo sitcom z päťdesiatych rokov, bolo vskutku unikátne. Audiovizuálne spracovanie bolo mimoriadne nápadité a taktiež nechýba cit pre detaily. Tomuto sa hovorí dokonalá pocta starším sitcomom. Príbeh nám začína tak, že náš manželský pár sa presťahoval do krásneho malomesta Westview. ()

Remivsremi 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začíná zcela nová kapitola celého MCU. Wandavision nám bude v jednotlivých epizodách představovat dobové sitcomy. První epizoda připomíná 50. léta. Seriály, na které se odkazuje by měly být I Love Lucy a I Married Joan. Příběhově se zatím skoro nic neprozradí, pouze závěrečných pár sekund naznačí a to je vše. Je chvályhodné, že se Marvel, potažmo Disney, pokouší o jiný přístup ke svého komiksovému universu a myslím si, že jako diváci z toho bude těžit. Úvod je pozvolný a dost zamrzí pozvolné dávkování a nemožnost pořádného binge. Přesto se těším, co nás ve výsledku čeká. ()

Reklama

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Nikdy som nemusel sitkomy a 50-tkove bezfarebné už vôbec nie. Ale toto ma síce prekvapilo ale zase aj potešilo. Marvel si môže dovoliť risknúť a experimentovať s niečím takým. Navyše pár scén a záver napovedajú že nie všetko je s kostolným poriadkom. Uvidíme čo ďalej. Jo a chémia medzi hrdinami je ešte viac cool než vo filmoch. ()

Frca 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

They are an unusual couple. And Wanda is married to a man. Human one. :D Začátek taková typická sitcomovka s typickými věcmi jako umělý smích. Zatím to ještě není tak šílené, jak to v pozdějších dílech bezpochyby bude.. Ten sitcom nádech to určitě nebude mít pořád a později se to pořádně rozjede, až se budeme všichni divit. A já se těším. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Wanda a Vision sa presťahujú do malého Amerického mestečka a potykajú sa s prvým problémom. Večera so šéfom. Prevedenie: Atmosféra sitkomu zo 60. rokov bola celkom milým prekvapením ale asi nie som jediný fanúšik univerza, ktorý to nečakal. Pocity: Elizabeth je vynikajúca herečka. Má šarm aj charizmu a dokáže zahrať čokoľvek. Dosť ťahá seriál dopredu. Dosť veľa vecí bolo nevripných a moc sa tlačilo na pílu. Pevne verím že sa to dáko utrasie. 65% ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (23)

  • Celá epizoda je natočena černobíle až na jeden malý detail v „komerční přestávce“. Kontrolka na ToastMate 2000 bliká červeně. (Kubaaa97)
  • Jedná se o nejkratší epizodu seriálu. Má téměř poloviční stopáž než finálový díl. (Kubaaa97)
  • Ačkoliv se tato epizoda odehrává v 50. letech, tak si v obývacím pokoji můžeme všimnout malmového krbu. Ten byl ale vytvořen až v 60. letech. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené