Reklama

Reklama

VOD (1)

Po krádeži Teseraktu vo filme Avengers: Endgame sa boh falošnosti Loki ocitne pred súdom Úradu Časových Variácií (TVA), kafkovskej byrokratickej organizácie, ktorá existuje mimo čas a priestor. (Disney+)

Recenzie (75)

PanTumnus 

všetky recenzie používateľa

Doctor Who, Stopařův průvodce po galaxii, Rick a Morty se špetkou Brazilu a Fincherova Sedm s ozvěnou Červeného trpaslíka. Loki si půjčuje hodně a vše zdárně míchá v premisu, která pravověrné fanoušky MCU nadchne a všechny ostatní, kteří mají alespoň trochu o tomhle vesmíru ponětí, minimálně zaujme. Marvel ve svém třetím seriálu opět mění žánr a opět se zdá, že půjde o krapet mysterióznější zážitek ve stylu WandaVision než o akční průměr jménem Falcon a Winter Solider. ()

gumbo 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím průměr. Různé verze strážců času už tu byli několikrát a tato zatím nevypadá nijak originálně. Loki už po těch všech filmech nepotřebuje brousit charakter dalšími a dalšími proslovy a tady toho kecani bylo celkem až zbytečně moc. Vypadá to zatím lépe než F+WS, ale ke kvalitě WandaVision to má zatím hodně daleko. 65% ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Dostávame sa do doby kedy Loki zmizol s Teseractom z centrály Avengers. Dostal sa púšť kde ho našli páni času a obvinili ho, že narušil posvätnú časovú linku a stáva sa tak Variantm, ktorého treba vyresetovať. Avšak jeden z aganetov verí v jeho prínos v prípade oveľa horšom ako je ten jeho. Prevedenie: To, že sa nám pred očami buduje ďalšia vesmírna sila, ktorá má svoje vlastné univerzum, nám jasne hovorí, že Lokiho príbeh to zostávajúce MCU veľmi nezmení a teda je skôr takou jednohubkou ako plnohodnotným sekvelom posúvajúcim dej. To však nič neuberá na atraktivite a dokonalej atmosfére prvého dielu. 75% ()

Dejvecd 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Je to tu. Je to tu a ja vôbec nie som sklamaný, práve naopak, som príjemne prekvapený. Za prvé musím podotknúť, že herci hrajú skvelo, Owena Wilsona milujem a Tom Hiddleston si to tiež dosť dáva. Tiež sa mi páči, že sa nám konečne navrátil starý Loki, tak ako ho poznáme z jednotiek Avengers a Thora. Táto verzia Lokiho mi fakt sadne (možno je to jediná verzia Lokiho, ktorú mám rád), v Thorovi 3 už mi prišiel ako taký meme materiál. Chválim aj dobré spracovanie, ktoré sa pozitívne líši od klasických Marveloviek a ukazuje nám, že MCU dostane konečne kvalitný seriál. Som zvedavý, čo nám prinesie nasledujúcich 5 epizód. 9/10 ()

Azurovydrak 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Možná jsem s časem čím dál víc náročný, ale pilot mě zatím tedy vážně nepřesvědčil. Tom Hiddleston děsně přehrává a humor je často dost na sílu. Vše vypadá levně, jako by to produkoval Netflix, přičemž velkolepá TVA si tu počíná jako parta neorganizovaných dětí, co ani nejsou schopni zajistit jednoho spoutaného vězně bez schopností. Loki se chová jako debil, střídá pasáže mezi proslovy o dominanci vesmíru a kalužemi sebelítosti. Prostě úplně out-of-character, nebýt známé Hiddlestonovy tváře, tak ho vůbec nepoznávám. Owen Wilson mi zatím svým "fanboyovstvím" k Lokimu nejvíc připomíná toho číňana, co neustále podlézal Johnu Wickovi. A ne, to nemá být lichotka. Uvidíme, jak se to vyvine, ale zatím musím s lítostí říct, že nové hlasitě proklamované minisérie nesahají po paty ani Agentům SHIELDu, natož srdcové Infinity sáze... ()

Galéria (14)

Zaujímavosti (13)

  • Loki (Tom Hiddleston) v jedné scéně vystupuje jako D. B. Cooper. Jedná se o skutečného člověka, který unesl letadlo 24. listopadu 1971 v USA, získal výkupné a vyskočil z letadla za letu. (Kubaaa97)
  • Ve vozíku s důkazy si můžeme všimnout baseballové karty T206 Honuse Wagnera. Wagner byl slavným baseballovým hráčem Pittsburgh Pirates a tato karta je také slavná. Americká tabáková společnost vytiskla mezi lety 1909 až 1911 méně než 200 kusů, protože Wagner trval na tom, aby přestali jeho kartu vyrábět. Jedná se tak o třetí nejcennější kartu na celém světě. (Kubaaa97)
  • Nápoj s názvem The Josta, který pije agent Mobius (Owen Wilson), byl ve skutečnosti jedním z úplně prvních prodávaných energy drinků v letech 1995 až 1999. Společnost Pepsi však přestala nápoj prodávat bez udání důvodu. (NiWi)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené