Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dozvieme sa, ako to bolo dávno-pradávno pred tým, než sa začal Simbov príbeh, a ešte oveľa viac. Timon a utáraný Pumba, najväčší nedoznaní hrdinovia savany, sú najlepší kamaráti, milujú pohodu a zábavu. Vo svojom príbehu ozrejmia, odkiaľ vlastne sú, ako sa zoznámili, ako Simbovi pomáhali zachrániť veľkú pláň Serengeti a aké boli skutočné príčiny najvýznamnejších udalostí príbehu Levieho kráľa. Samozrejme, svoje rozprávanie podávajú z vlastného pohľadu, a tak nás čaká nejedno veľké prekvapenie. Najväčším šokom bude ich osvetlenie skutočnej pravdy o dramatickom uvítaní nového vládcu, ktorému sa všetky zvieratá v pôvodnom Levom kráľovi klaňajú. Pripravte sa jednoznačne na skutočne kráľovské zábavu, kde nechýbajú obľúbení hrdinovia, ale pribudnú aj noví, a na skvelú hudbu a pesničky. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (132)

avril4234 

všetky recenzie používateľa

Tak tretí film ma už jednoznačne očaril najmenej z trilógie. Ale stále patrí medzi moje obľúbené filmy. I keď niektoré vtipné scénky boli až prehnane vtipné a hlavne scénka s kláňaním zvierat pri vítaní Simbu -to ma skôr sklamalo, než pobavilo. Ale napriek tomu to má svoj nádych a je to skvelé ukončenie tohto úžasného animáku :) ()

DaViD´82 

všetky recenzie používateľa

Konečně někdo při tvorbě nastavované kaše myslel i na rodiče. Takže ano, cílí to spíše na menší prťata a rozhodně to je kvalitami i ambicemi na míle vzdálené původnímu filmu, ale tvůrci si to i tak evidentně užili a zželelo se jim dospěláků, co na to musejí koukat s potomstvem a tak to pojali echt meta, střeleně a na (sebe)parodické vlně, kde co scéna, to nějaký odkaz (a většinou vůbec ne špatný) na kdeco od Casablancy přes Leoneho až po jiné disneyovky a to celé zaobalené ve stoppardovském hávu. Ano, v animáku, který je nastavovanou kaší. Na jednu stranu se díky tomu pobaví i dospělí, ale zároveň se to echt bije s tím celkovým stylem pro předškolní cílovku, na tu druhou... Kéž by takto vypadala většina x-tých přímo na video určených dílů slavných titulů. ()

Reklama

mp5991 

všetky recenzie používateľa

Jak jsem miloval jedničku a ještě víc dvojku, tak trojka mě neoslovila ani trochu. Spíše působí jako ne moc povedená parodie nebo spíš pokus o zesměšňování prvního dílu, což by se dalo brát jako fajn, kdyby šlo o nějakou fanouškovskou tvorbu na youtube, ale jako oficiální třetí díl je to dost mizerné. Dokonce ani nové píšničky tu za moc nestály. ()

werus 

všetky recenzie používateľa

Přesně jak tady někdo napsal - je to film pro fanoušky Lvího krále (a to já jsem :) ) a moc dobré završení povedené trilogie o Simbovi. Timon a Pumba jsou super dvojka, myslím že i jejich seriál byl dost povedený, Pumba je nejlepší bradavičnatý prase co znám :). Hakuna matata je sranda, o které si myslím, že vás bude bavit, ikdyž už nejste dítě. / "Dneska bude večeře s programem. A já myslela, že jediný jídlo, který dokáže zpívat jsou fazole." / "Místo abych uskočil, jsem cupital." / "Tak to hledáš Hakuna Matata." "Harpuna Macatá?" / "Dávej pozor kam ráno odfukuješ. K tomu by mělo být výstražný znamení." / "To si teda vypiješ a bude to tvoje poslední pití." ()

Z0oMb3E 

všetky recenzie používateľa

Tunelujte-tu-tu-tunelujte... :o) Celovečerné animované filmy sa dajú zaradiť do dvoch skupín. Pred a ovplyvnené PIXAROM. Hakuna Matata je jednoznačne ovplyvnený film pixarovským humorom a disneyovským štýlom animácie. To je aj dôvod prečo je zo všetkých dielov Lion King najvtipnejší. Predošlé časti boli jednoznačne zamerané na detského diváka, no tu si už prídu na svoje aj skoršie ročníky viac ako predtým v Disneyovkách. Taktiež jednoznačný podpis Walta je v prítomnosti pesničiek, ktoré sú cielené hlavne pre deti (mňa, okrem jednej, až tak nebrali). ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (11)

  • V části, kde Timon mluví s opičákem a dívá se po okolí, tak mu v jednom záběru chybí půl ruky. (KajusaK)
  • Timonův příběh o tom, jak opustil svoje stádo, je založen na krátké scéně vystřižené z "Hakuna Matata" ve Lvím králi (1994). (HappySmile)

Reklama

Reklama