Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Reverenda Loveyjoye trápí mizerná návštěvnost kostela na čtvrtou adventní neděli a rozhodne se s tím něco udělat. Šáša Krusty tráví svátky se svou dcerou, která chce oslavit Vánoce se vším všudy. Jenže Krusty je židovského původu, Vánoce nikdy neslavil, a ani neví, jak na to. Proto se rozhodne požádat o pomoc Simpsonovy a být na svátky u nich. Maggie mezitím sužuje noční můra, která ji tak vyděsí, že se jí zdá o severním pólu, kde potkává Santu Clause, Yettiho a Wayna Gretzkyho. (TV Prima)

(viac)

Recenzie (10)

filip289 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohtoročná Vianočná časť Simpsonovcov bola veľkým sklamaním. Celú časť sledujeme vlastne iba nezaujímavú príbehovú linku s Krustym a jeho novonájdenou dcérou, s ktorou si k sebe postupne hľadajú cestu. Jedna z mála vecí, čo potešili, boli pesničky. Ostatok väčšinou iba nezaujímavá nuda. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako fanúšik Krustyho musím skonštatovať, že epizódy venujúce sa jeho osobe sú dlhodobo stále o tom istom, čo nijako extra neprekáža, ale zase ani neohúri... nájdená dcéra, kariéra v prdeli, vzťah s otcom... Dosť času je venované aj reverendovi a jeho neschopnosti zaujať svoje ovečky, opäť ale ide iba o recykláciu starých zápletiek. Situáciu tak zachraňuje Maggie a jej nová hračka. ()

Reklama

Reklama