Reklama

Reklama

Nová Addamsova rodina

(seriál)
  • Kanada The New Addams Family
Komédia / Rodinný / Horor
Kanada, (1998–1999), 21 h 40 min (Minutáž: 20 min)

Hrajú:

Glenn Taranto, Ellie Harvie, Brody Smith, Nicole Fugere, Michael Roberds, John DeSantis, Paul Dobson, Christopher Shyer, Keegan Connor Tracy (viac)
(ďalšie profesie)

Epizódy(65)

Obsahy(1)

Vítejte v ďábelsky půvabné společnosti!  Useknutá ruka sama hraje na klavír a o chvíli později už řídí auťák, elektrické křeslo právě někoho smaží zaživa, k večeři se podávají pusinky z malých netopýrů... a ten sluha?! Nikdo už ani neví, kde na hřbitově ho vlastně vyhrabali!
Vítejte u Addamsů! Gomez, Morticia, jejich krvelačné děti a ďábelský strýček Fester... s touhle tak trochu šílenou rodinkou, která se podstatně liší od obyčejných spořádaných rodin, zažijete spoustu neuvěřitelných dobrodružství... pokud je ovšem všechna ve zdraví přežijete! (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie používateľa MM_Ramone k tomuto seriálu (4)

Nová Addamsova rodina (1998) 

Rodinu Addamsonovcov stvoril koncom tridsiatych rokov minulého storočia karikatúrista Charles Addams. Odvtedy sa táto bizarná rodinka dočkala viacerých filmových adaptácii. V priebehu rokov 1998 až 1999 bolo v kanadskej televíznej produkcii natočených šesťdesiat päť epizód seriálu "Nová Addamsova rodina" (The New Addams Family). Ani zďaleka to nedosahuje kvalitu pôvodného klasického, amerického, čiernobieleho seriálu zo šesťdesiatých rokov. Avšak so značnou mierou sebazaprenia a s vypnutým mozgom sa na to dá pozrieť. Vďaka dvd edícii spoločnosti Northvideo som mal možnosť zhliadnuť zopár epizód. ** ()

Fester's Punctured Romance (1998) (E04) 

V priebehu rokov 1998 až 1999 bolo v kanadskej televíznej produkcii natočených šesťdesiat päť epizód seriálu "Nová Addamsova rodina" (The New Addams Family). Ani zďaleka to nedosahuje kvalitu pôvodného klasického, amerického, čiernobieleho seriálu zo šesťdesiatých rokov minulého storočia. V poradí štvrtá epizóda nesie názov "Festerova zvrátená romantika" (Fester's Punctured Romance). Strýka Festera opustí jeho priateľka Kruťaska. Ťažko to znáša. Je z toho v silnej depresii. Rozhodne sa, že si začne hľadať novú známosť prostredníctvom zoznamovacej agentúry. ** ()

New Neighbors Meet the Addams Family (1998) (E05) 

V priebehu rokov 1998 až 1999 bolo v kanadskej televíznej produkcii natočených šesťdesiat päť epizód seriálu "Nová Addamsova rodina" (The New Addams Family). Ani zďaleka to nedosahuje kvalitu pôvodného klasického, amerického, čiernobieleho seriálu zo šesťdesiatých rokov minulého storočia. V poradí piata epizóda nesie názov "New Neighbors Meet the Addams Family" (Addamsova rodina a noví susedia). Do domu vedľa sídla Addamsonovcov sa nasťahujú noví susedia. Novomanželia Hubert a Amanda Petersenovci. Sú to obyčajní, bežní ľudia zo strednej triedy. Je jasné, že ich spolunažívanie s bizarnou rodinou Addamsonovcov bude náročné. ** ()

The Addams Family Tree (1998) (E09) 

V priebehu rokov 1998 až 1999 bolo v kanadskej televíznej produkcii natočených šesťdesiat päť epizód seriálu "Nová Addamsova rodina" (The New Addams Family). Ani zďaleka to nedosahuje kvalitu pôvodného klasického, amerického, čiernobieleho seriálu zo šesťdesiatých rokov minulého storočia. V poradí deviata epizóda nesie názov "The Addams Family Tree" (Rodokmeň Addamsonovej rodiny). Addamsonovci začnú pátrať po svojich rodinných predkoch. Chcú si zostaviť rodokmeň, aby zapôsobili na svojho snobského suseda Pomeroya. Pozvú si profesorku Simsovú, aby im s tým pomohla. ** ()

Reklama

Reklama