Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Primár Sova zvoláva lekársku poradu. Na nej dochádza k vážnemu stretu názorov na liečebný postup pri pacientovi Přemyslovi Rezkovi. Mladá doktorka Alžbeta Čeňková prežíva na novom pracovisku prvý operačný krst ohňom, v ktorom jej priateľsky pomôže doktor Štrosmajer. Zoznámi sa s odbornými znalosťami kolegov ortopédov a tiež spozná schopného a ctižiadostivého doktora Blažeja, ktorého slabosť na ženy je povestná… (RTVS)

(viac)

Recenzie (12)

honajz2 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Posledních 10 minut se mi hodně líbilo, ale jinak mi to sedí stejně jako doposud a jen bych se opakoval. Snad jen s výjimkou, že to, co mě na tom seriálu nebere, není tolik to nemocniční prostředí, jako fakt, že je to celé hlavně o vztazích. 3* ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Konečne som zistil, ako má asi vyzerať diel za plný počet hviezdičiek, kedže pri prvých dvoch sa to ešte bohvieako nedalo odhadnúť. Teraz viem aj to, že oba predchádzajúce by si s kľudom tiež tých päť zaslúžili, ale kedže boli "na rozjazd" , hodnotenie ponechávam pôvodné - 4 * . ()

Reklama

rakovnik 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tolik emocí v jednom dílu seriálu! Tahová cerkláž versus sádra na Olecranon, na scéně dcera Štrosmajera, rozhovor orce se synem a Františka s Karlíčkem (Pešek v epizodce, přesto vůbec nejsilnější scéna), ambice versus tradice. Věrtele moudra a věrohodných zkušeností z lékařského prostředí, až je to k neuvěření. ()

Eire 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Krasna Ina NASTUPUJE do boje o pana doktora. Andrea Cunderlikova, narozdiel od Elisky, Alebo Hany M. skratka nehra. Len sa tam tak vyskytuje. Dobre ze sa nedala na herecku drahu. Ale diel vyborny, najma lecba OLECRANONU tahovou cerklazi, nebo presadrovanim. Co sa tyka zobrazenia zivota na operacnom sale vyborne! ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Dr. Arnošt Blažej (Josef Abrhám) povie sestre Ine (Andrea Čunderlíková), že potrebuje na kúpu auta požičať 40 000 Kčs. Predtým mu jeho žena Blažejová (Hana Maciuchová) povedala, že majú na učte iba niekoľko stoviek. Automechanik Čepelák (Jan Faltýnek) mu povedal, že mu predá Hondu Super Deluxe výmenou za Blažejov "rebrinák" a zvyšok doplatí. V skutočnosti sa jednalo o Hondu Civic SB1, ktorá stála v Československu v dobe natáčania v prepočte 95 000 Kčs. Tým pádom by muselo mať Blažejove staré auto "rebrinák" minimálne hodnotu 55 000 Kčs, aby Čepelák na predaji neprerobil. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama