Reklama

Reklama

1800 gramów

Trailer
Poľsko, 2019, 100 min

Réžia:

Marcin Głowacki

Hrajú:

Magdalena Różczka, Piotr Głowacki, Mia Diduch, Aleksander Bożyk, Dorota Kolak, Wojciech Mecwaldowski, Aleksandra Popławska, Marta Ścisłowicz (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Príbeh neobyčajnej ženy, pre ktorú nie je nič nemožné. Ewa (Magdalena Rożczka) hľadá nových opatrovníkov pre deti, ktoré stratili rodinu. Tesne pred Vianocami sa v jej živote objaví nezvyčajné dievčatko, bábätko, ktoré matka zanechala napospas osudu. Ewa je pre ňu pripravená urobiť čokoľvek a obetovať aj seba, svoju kariéru a šancu na lásku. Nečaká, že ju to bude stáť mnoho síl aj emócií. Dokáže skĺbiť záchranu jedného malého života a svoje vlastné šťastie? (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (2)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

1800 gramów bol v roku 2019 v Poľsku klasickým predvianočným filmom, ktorý veľa dobrej nálady neprináša, možno až na konci. Predstaviteľka je utrápená, zničená životom, sála z nej negativita, žiaľ. Otvára sa tu téma adopcií a že tých detí, ktoré rodičia opustili je strašne veľa a záujemcov o ne málo. Téma adopcie sa ale pozvoľna mení na romantickú drámu a to v súlade s tým, čo očakáva vianočný divák. Mieša sa tu tak téma vážna a téma lásky. A nakoniec je z toho taký nedokonalý mišmaš. Ale inak klavírna hudba bola vydarená a veľmi dodávala atmosféru. ()

rivah 

všetky recenzie používateľa

Sociální pracovnice se ujímá žen a dětí se snahou těm malým zabezpečit narození a život. Její vzpomínka na nedonošené dítě, jehož se ujala. Optimistický film. ()

Reklama

Galéria (26)

Reklama

Reklama