Reklama

Reklama

Taylor Swift feat. Brendon Urie - ME!

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2019, 4:08 min

Recenzie (5)

Jello Biafra 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia komerčná odrhovačka, ktorá mi už vyše 3 mesiace reže uši kedykoľvek ju počujem v rádiu. No a klip, ktorý k bol k pesničke natočený je gýč jak poleno. Ružovkasté cukríkové kulisy a trápne krútenie sa ústredných aktérov pôsobia ako päsť na oko. K tomu ešte infatílne pôsobiaci jednorožci. Tieto komerčné shity fakt nie sú moja šálka kávy. ()

Zaujímavosti (3)

  • V klipu je několik odkazů na klip Look What You Made Me Do (2017). Taylor tu jde po bílém schodišti, které bylo v minulém klipu černé a stál na něm její trůn. Zároveň zvedá růžový telefon, zatímco v minulém klipu odpověděla na telefon: „I'm sorry, the old Taylor can't come to the phone right now. Why? Oh, cause she's dead.“ (hansel97)
  • Ke konci videoklipu mohou být viděny v jednom záběru Capitol Hill a Big Ben (sídlo americké a britské vlády) stojící těsně vedle sebe. Jedná se o odkaz na vztah Taylor Swift s hercem Joem Alwynem, který je Brit. (hansel97)
  • Píseň i videoklip má prezentovat novou éru s novou Taylor Swift. Příznačně tedy začíná se záběrem na hada, který Taylor reprezentoval během éry alba „Reputation“, jenž se promění v barevné motýly. Motiv hada se objevuje i později ve videoklipu, kdy oblak ve tvaru hada napadne Taylor, které však nic neudělá. (hansel97)

Reklama

Reklama