Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(15)

Univerzitní studentka z New Yorku si přivydělává jako domina a přesvědčí svého nejlepšího kamaráda ze střední, který je gay, aby jí dělal asistenta. (Netflix)

Recenzie používateľa zodiak217 k tomuto seriálu (2)

Série 1 (2019) (S01) 

Prvá séria bola výborná. Bolo to niečo nové, provokatívne. Divák spoznával nové postavy ako sa z naivných bežných ľudí stávajú dominy a dominovia v temných zákutiach života. Naviac koniec prvej série bol dramatický, neočakávaný a malo to gradaciu. Bolo to aj trapno - vtipné, ale na hrane, takže človek mal pred ďalšou sériou naozaj očakávania. ()

Série 2 (2021) (S02) odpad!

Druhá séria je absolútny odpad a výstrel mimo. Je to tak uchylne trápne a prezentuje to LGBTI komunitu naozaj v uchylne - perverznom style. Myslím, že tu už tvorcovia rozohneni prvou sériou prestrelili na plnej čiare a prekročili hranicu kedy je to zmesiteľne. Dopláca na to dejová línia, ktorá je naozaj chaba, naopak trápnemu humoru a perverznosti všetkého druhu sú tu otvorené dvere do korán. Čo mňa zamrzelo, že sa tu vytráca ten element normalnosti a prepojenosti s naším svetom a riešia sa tu samé uchylnosti a bizarnosti, ktoré človek neverí, že sa môžu diať. Príliš si tu tvorcovia uleteli a vzdialili sa od pôvodného konceptu, takže aj táto séria vystrelila ako ohnivá guľa, ale netrafila cieľ. ()

Reklama

Reklama