Reklama

Reklama

Tom a Jerry

  • Česko Tom a Jerry: Film (viac)

Obsahy(1)

Nastali nové časy pre kocúra Toma a myšiaka Jerryho: keď totiž ich útulný domov padol za obeť búracím prácam, obaja úhlavní nepriatelia sa zrazu ocitli na ulici. Nuž a, čuduj sa svete, v tejto núdzovej situácii sa z nich stanú priatelia, okrem toho navyše aj vždy ochotní pomáhať! Napríklad aj malej Robyn, ktorá je na úteku pred svojou zlou tetou. Tom a Jerry sa o ňu starajú - za trest ich však oná zákerná teta unesie! Nielenže v tomto príbehu si Tom a Jerry nejdú po krku, ale spolupracujú - navyše totiž aj hovoria a spievajú. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (66)

Vlad 

všetky recenzie používateľa

Pamatam sa ako som sa tesil na prvu filmovu premieru Toma a Jerryho, plny napatia som cakal na to, ze moji oblubeni hrdinovia dokonca zacnu hovorit. Velmi zivo sa ale tiez pamatam, ako sklamany som z filmu bol a dokonca som od toho momentu na T&J na dlhu dobu zanevrel. Neviem ale ako by som film hodnotil, keby som vynikajuce skece z prvych serii nevidel... ()

Allien.9 

všetky recenzie používateľa

Roztomilý filmeček, který nedělá seriálu ostudu ani v nejmenším. Děj byl pro celovečerák zvolen výtečně, přechod od němé grotesky ke klasickému mluvení byl nenucený a nevadilo mi ani časté prokládání jednoduchými (přesto velmi povedenými) písničkami. Normálně totiž písničky ve filmech moc nemusím, i když pár výjimek by se asi našlo (viz. "Ukradené Vánoce Tima Burtona", "Mrtvá nevěsta Tima Burtona", "Poslední jednorožec", "Terkel má problém" atd.)...;-) ()

Reklama

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Tuhle pohádku jsem milovala jako malá, ráda jsem se dívala i na seriál Toma a Jerryho a když jsem si ve videopůjčovně půjčila film s Tomem a Jerrym, tak jsem byla nadšená. Má to záporné postavy, hlavní postavu holčičku, se kterou sympatizujeme a samozřejmě i dva tentokrát mluvící kamarády Toma a Jerryho a pár chytlavých písniček. Teď už mě to tolik nebavilo jako v dětství, ale ráda jsem si to připomněla. ()

SeBig 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film jsem tak miloval Tom a Jerry mi přirostly k srdci byli celý moje dětství :))) a když vznikl tenhle film tak jsem na to furt koukal je to sice smutný ale má to fakt skvělej příběh a vždycky když si na tohle vzpomenu skoro mi ukápne slza protože tohle je prostě nostalgický až ztoho má člověk mráz na zádech..ty postavy, ty písničky prostě srdcovka :'-))))) ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Toma a Jerryho milujem už od detstva, preto mám na túto dvojicu proste slabosť a môže vyjsť hocičo a v akejkoľvek forme, asi vždy ma to bude baviť. Tu je nutné priznať, že 7-minútové nadupané epizódky môžu byť len ťažko kvalitatívne rovnako obsiahnuté aj v celovečernom snímku, a tento fakt je tu dosť cítiť. Priveľa songov, primálo gagov a akcie a celkovo už to, že Tom a Jerry rozprávali ma jemne iritovalo. Každopádne za mňa jasné tri hviezdy a aj napriek istým negatívam som sa bavil. 60 % ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (3)

  • Začátkem 60 let spolupracoval na seriálu český výtvarník,animátor a režisér, Václav Bedřich. (M.B)

Reklama

Reklama