Reklama

Reklama

Strašiačka

(festivalový názov)
  • Česko Jezinka (festivalový názov) (viac)
Krátkometrážny / Thriller
USA, 2019, 17 min

Obsahy(1)

Zvedavá tínedžerka je v poblúznení z prvej menštruácie vtiahnutá do malomestskej legendy, len aby zistila, že Strašiačka je z mäsa a kostí. Je to matka, ktorú nikdy nemala. (Art Film Fest)

Recenzie (2)

freddy 

všetky recenzie používateľa

Tak tenhle krátkometrážní film o dívce, která dostala první menstruaci, jsem vážně nepochopil. Byla zde zřejmá snaha o to natočit možná thriller, možná mysteriózní film, nebo možná jen nějaký výplod, který vlastně ani nebyl reálný. Ať byl cíl tvůrců jakýkoliv, u mě se setkal s absolutním nepochopením toho, co tím vlastně chtěli říci. Takže za mě absolutně zapomenutelný film, který byl skoro i ztrátou času. Nicméně za snahu aspoň tu jednu hvězdu dám. [27. Art Film Fest Košice] ()

Cigalone odpad!

všetky recenzie používateľa

Aj keď treba uznať isté sympatie Amélie Hoeferle, bez návodu na použitie nemožno uprieť absolútnu nezrozumiteľnosť a nezmyselnosť príbehu. Vzhľadom na rozhovor poskytnutý režisérkou sa dá usúdiť, že dievča zistí, že Strašiačka je vlastne jej matka, avšak aj napriek tomu je film len podpriemerným pokusom vyprodukovať niečo a dať si čiarku do životného wishlistu. ()

Reklama

Reklama