Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(20)

Obsahy(1)

Oblíbení ničemové z Nového Skotska nikdy nebyli kluci jako obrázek. Ale po posledním dílu 12. řady jim to někdo pěkně vykreslil. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (17)

Chlapi z karavanů: Animák (2019) 

Trailer Park Boys vo svojej animovanej verzii určite zaujmú aj divákov, ktorý pôvodnú verziu tohto programu nevideli. Pomerne rýchlo som si jednotlivých hlavných hrdinov - Rickyho, Juliana a Bubblesa obľúbil a minimálne 3 epizódy boli doslova skvelé. Toľko k seriálu, teraz k úbožiakom z Netflixu. Naďalej vo svojich animovaných seriáloch pokračujú v urážaní ľudí bielej farby pleti, naďalej pokračujú v nenávisti iba k jednému vierovyznaniu a v tomto seriály sú aspoň pohlavné orgány protagonistov zakryté, ale...ale v seriály o dospievajúcich deťoch nie, takže každému je jasné, že liberálne hodnoty ktoré streamovacia služba vyznáva nútia aj jeho tvorcov k tomu, čo by tam sami nevkladali. V tomto seriály sa to ukázalo najmä v momentoch, keď sú doslova nasilu vtlačené urážky ľudí bielej farby pleti ale v 7 epizódach sa nič podobné nevyskytne, pretože autori sami na nejaký rasový podtext ani nepomysleli. V každom prípade sa spolu s F is for family jedná o jeden z najlepších animovaných seriálov z produkcie tejto streamovacej služby. ()

Prostě… medvěd mi urval ptáka a sežral ho (2019) (S01E01) 

Hrdinovia série Trailer Park Boys sa prebudia ako kreslené postavičky a myslia si, že je to ďalší z ich tripov...Priemerná animácia, pár zaujímavých a vtipných scén a rasizmus liberálnych fašistov z Netflixu, keď tieto neoacistické prasatá v troch momentoch urážajú ľudí bielej farby pleti - černoši pri predaji zbrane narážajú, že chcú vystrieľať všetkých bielych (aj keď reč má byť akože o čajkách podtext je jasný), pôvodný obyvateľ Ameriky potom, ako príde o ruku a omdlieva povie nechcem byť biely a v závere keď mu ruku prišijú a musí ju držať hore kričí heslo čierny kuklux klan. Rasistickým prasatám z Netflixu by mohla Európska múmia zablokovať ich nacistickú streamovaciu službu. Aspoň by som ušetril. ()

Paprikášová kobra (2019) (S01E02) 

V Rickyho tele sa usadí pásomnica, ale keď sa ju Julianovi s Bubblesom podarí z jeho tela dostať Ricky si k nej vybuduje citový vzťah...Rasistické prasatá Mike Smith, J.P. Tremblay a Robb Wells pochopili že prestrelili, avšak po prvej časti môže byť pre mnoho divákov už príliš neskoro. Epizóda s parazitom je zaujímavá a spĺňa predstavy človeka o komediálnom seriály. Škoda že sa k tomu od úvodu nepridala lepšia animácia. ()

Stanley Bong (2019) (S01E03) 

Bubbles presvedčí Juliana a Rickyho, aby s ním išli na letisko pozrieť sa na prílet Waynea Gretzkeho do Halifaxu, kam priletel na Zápas legiend NHL. Na letisku sa však stretnú s rivalmi z Montconu, s ktorými už roky nehrali zápas o pohár The Stanley bong a tak si dohodnú nový zápas. Keďže sú ich šance na výhru mizivé, rozhodnú sa zohnať si posilu...Viac takýchto epizód v kreslených seriáloch by určite stálo zato. Aj keď väčšina divákov sa práve v tejto časti stratí, zatýkanie Nathana MacKinnona policajtom, ktorým bol šéfom fanklubu týmu London Knights ako odplatu za Memorial Cup 2013 v ktorom MacKinnon žiaril za tým Halifax Mooseheads ma pobavila ako už dávno žiadna epizóda animovaných komédií. ()

Dojička ptáků (2019) (S01E04) 

Bubbles zbadá v televízii reportáž o tom, ako sa v okolí rozpútal hon na pumu, ktorá vraj škodí okolitému ekosystému. Je to však Bubblesové obľúbené zviera a tak sa ju rozhodne spolu s priateľmi zachrániť. V lese však narazia na množstvo nástrah...a jednou z nich je to, ako rasistické tvory z Netflixu opäť spravili v kempe šerifa z černocha a zaostalými sedlákmi bývajúcimi v lese sú belosi, ktorý sa množia medzi sebou. Nech sa páči páni majitelia z Netflixu, navštívte rómske osady na východe Slovenska a uvidíte, kde je súlož medzi príbuznými bežnou vecou a aké sú jej následky a konečne Vaše prázdne liberálne mozgy uvidia realitu. ()

Myčka U Velký štětky (2019) (S01E05) 

Vlna horúčav dorazila aj na parkovisko Sunnyvale Trailer Park v Dartmouthe v Novom Škótsku a tak sa Rick rozhodne rozbehnúť vlastný biznis a otvorí si kúpalisko, Julian autoumývareň a aby toho nebolo málo Bubbles vyhrá v reality show pre kutilov postav si svoju kôlničku. Bubbles požiada o pomoc pri výstavbe priateľov, pretože súťaž má časový limit, tí su však zaujatý vlastným obchodom...Opäť vydarená epizóda s množstvom úsmevných momentov a hlášok. ()

Tři muškátýři (2019) (S01E06) 

Bubbles, Julian a Ricky si pri fajčení hašiša zaspomínajú na svoje detstvo, kedy sa prvýkrát dostali k drogám, spoznali sa a stali sa z nich Traja mušketieri, ktorí sa spolu postavili Jasonovi, ktorý Bubllesa šikanoval...všetko to bolo pekné do momentu, keď pri bitke detí Jason povedal Rickymu Ty biela sračka. Fašistický americký xenofóbny neonacistický liberálny odpad z Netflixu si s rasizmom namiereným proti ľuďom bielej farby pleti skrátka pokoj nedá. ()

Satanovi parchanti (2019) (S01E07) 

Rickyho dcéra chce pre pre seba, Jasona a ich syna vlastné bývanie, pretože v otcovom karavane im je už akosi pritesno a tak sa Rick spolu s Julianom a Bubblesom rozhodnú pristúpiť na ponuku od Cyrusa a previezť dve kilogramy hašiša. Počas cesty sa však Rick rozhodne dohodu zmeniť...Za zmienku stojí fakt, že v kreslenom seriály o dospelých sú pohlavné orgány postavičiek rozmazané, ale Netflix sú naplno užíva ich vyobrazenie v seriály o deťoch v Big Mouth. Aj takéto paradoxy ponúka liberálny Netflix. ()

Vesmírná tráva (2019) (S01E08) 

Ricky je v živom vysielaní, pretože polícia objavila jeho kontajner, v ktorom pestoval marihuanu. Kauciu zaňho zaplatí bohatý podnikateľ a ponúkne mu možnosť pestovať trávu na vesmírnej stanici. Keďže let do vesmíru je Bubblesovým celoživotným snom ochotne sa k nemu pridá a samozrejme na ponuku prikývne aj Julian...Táto epizóda sa príliš nevydarila, nápad síce celkom dobrý ale s minimom humoru. ()

Hurikán Ricky (2019) (S01E09) 

Ricky na parkovisku ukradne množstvo autobatérií, aby už nemusel platiť poplatky za elektrinu a Bubbles je vystrašený z blížiacej sa búrky. Ricky s Julianom všetkých presvedčia, aby ostali uňho aj počas búrky, pretože bude mať dostatok energie a rozhodne sa usporiadať párty. Presvedčia aj Bubblesa, aby ostal, búrka sa však zmení na hurikán...Síce to nemá žiaden zmysel, nakoľko čsfd už odstránila aj program môjho obľúbeného kina zo svojho zoznamu (asi databáze neplatili za reklamu) ale ešte pár hodnotení a obsahov pridám. Tento seriál je podstatne lepší ako mnohé podobné s vyšším hodnotením a preto stojí zato dať mu šancu. ()

Parkstock (2019) (S01E10) 

Bubbles, Julian a Ricky sa rozhodnú usporiadať benefičný rockový koncert, aby nemuseli opustiť Sunnyvale a ako hlavnú hviezdu večera si pozvú skupinu Helix. Netušia však, že v susednom Halifaxe má v ten istý deň koncert ešte väčšia legenda rocku...Dobrá epizóda ktorá uzavrela vydarenú prvú sériu Trailer Park Boys animáku. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Vďaka posledným štyrom epizódam by som určite udelil 4 hviezdičky, škoda niektorých predsa len o niečo slabších v úvode. Animák o Chlapoch z karavanov však rozhodne patrí k tým lepším z ponuky Netflixu a rozhodne za pozornosť stojí, napriek malému počtu hodnotení na našej databáze ()

Bubbles starostou (2020) (S02E07) 

Veľmi dobrý obraz nielen komunálnej politiky. Toto je akýsi obraz toho ako jediného skorumpovaneho starostu Sunnyville porazí Bubbles, ktorý sa však príliš sústredí na zákon o mačka h a tak dá svojim zástupcom -Rickymu a Julianovi. A ako to už pri nich dvoch býva zvykom nedopadne to dobre. Celé je to takou parafrázou na politiku kde skorumpovaného politika pomôže poraziť niekto za kým stojí niekto vplyvný a keďže sa niekto obklopí hlupákmi tak jeho snaha zmeniť veci k lepšiemu je v konečnom dôsledku horšia ako práca predchadzajuceho starostu. Našťastie sa nič také v skutočnom svete nedeje. Alebo áno 😉??? ()

Vykoupení z věznice (2020) (S02E08) 

Keď to už už vyzerá že sa Rickymu podarí kšeft storočia, opäť to skončí v sračkách a tentokrát doslova. Vydarená epizóda, animovaný Chlapi z karavanov majú prakvapivo najlepšie epizódy uprostred série už druhýkrát ()

Seznam nesplněných zásunů (2020) (S02E09) 

Uťahovanie si nielen z atrakcií na jarmokoch ale najmä zo života v sekte v tejto epizóde iba potvrdilo že chlapom z karavanou to často ide podstatne lepšie ako South Parku či Simpsonovcom. Nanešťastie tak tomu nie je v každej epizóde. ()

Chlapi, asi musím pod kytky (2020) (S02E10) 

Tak treba uznať že posledné štyri epizódy stáli naozaj zato, fľaša Black Tot by sa na narodeniny zišla aj mne... ()

Reklama

Reklama