Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve floridském Boca Raton dojde k záhadnému náhlému úmrtí. Agent Matthew Ryker má podezření, že byl muži zaslán dopis obsahující antrax. Počet nakažených narůstá a vyšetřovatelé musí odhalit vraha. (National Geographic)

Recenzie (2)

kenkaku 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začátek je doslova pecka… z toho Sverdlovsku zamrazilo. Pak poskočíme o 22 let a pokračuje se v jeden z “památných dnů” Pentagonu. Takže nakročeno slušně. Pozn. Tony Goldwyn vypadá dokonale jako Bruce Ivins. Obsazení Daniela Dae Kima je bohužel jen trapárna jak naplnit kvóty (hlavně ať to není běloch), jeho postava je fiktivní. O to víc ale zase pobavila “lekce Korejštiny” (narodil se v Pusanu, takže Korejsky zaručeně umí :)). ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na prvu seriu som si spomenul uplne nahodou a rovnako som az teraz zistil, ze je vonku aj druha seria. /shy Tento otvarak velmi slusnou formou, opisuje udalosti, ked tesne po teroristickych utokoch v Amerike zavladla panika z dovodu anthraxom zapricinenych umrti. Zatial rozhodne nadpriemer, zucastneni maju uveritelne osobnosti a vo filmoch uz roky znamy, Daniel Dae Kim, je vo svojej roli starostliveho agenta v pohode. 70% ()

Reklama

Galéria (2)

Reklama

Reklama