Reklama

Reklama

Dokonalé rande

  • USA The Perfect Date (viac)
Trailer

VOD (1)

Aby si vydělal na univerzitu, vymyslí aplikaci, ve které nabízí své služby falešného partnera. Ale když se objeví opravdové pocity, trochu se to zkomplikuje. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (42)

rigby 

všetky recenzie používateľa

Klasická teenagerská romantická komedie, kterých existuje celá řada. Tato patří mezi ty povedenější, dá se na ni bez problémů s nudou po celou dobu dívat. Plusem je velmi přijatelná stopáž a sympatická představitelka hlavní role. Jen škoda, že se celý příběh moc nerozjede a zůstává tak trochu strnulý. Ale jinak to bylo docela příjemné pokoukání. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Základ filmu je naozaj skvelý, ale od istej chvíle to postupne začína klišovatieť a asi každému je jasné, kam to celé napokon smeruje. Ale tá počiatočná zápletka s back-up aplikáciou mala v sebe kus originality, ktorá mala potenciál roztočiť tento film do nadpriemerných čísel. Škoda, že tomu nebolo jednak venované viac priestoru, no a neskôr celý originálny nápad išiel do stratena. Noah a Laura boli super a bavili ma, samozrejme nielen oni ako herci, ale najmä tie dve postavy. Keď už to vyzeralo, že príbeh v klišé vyvrcholení ničím neprekvapí, tak napokon aspoň ten Brooksov list priniesol peknú pointu ako takú bodku na záver. ()

Reklama

Blondsky 

všetky recenzie používateľa

Film dopadl lépe , než jsem čekal. Hlavní herécké duo ( Noah Centineo a Laura Marano ) má mezi sebou dobrou chemii , která vydrží až do konce. Trošku mě mrzí nevyužitá Camila Mendes, ale chápu , že by ostatní přestínila. Kolem a kolem jde o film, který si pustíte v jednom děstivém odpoledne - 65 % . ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

"The Perfect Date" je dokopy asi všetko, čím by už dnes romantické komédie byť nemali. Priemerne spracovaný film s miliónkrát obohraným príbehom, otrepanými konfliktmi a predvídateľným dejom od A po Zet. A takisto tomu ani nepomáhajú nezaujímavé postavy, plus hlavný hrdina, ktorého by ste niekedy najradšej poriadne nakopli. Ničím to neprekvapí. Ani raz. Všetko je to vopred ukážkou starých šablón, ktoré poznáme už veľmi dobre. Myslím si, že film vyzerá celkom dobre, občas je tu dobrá hláška, ktorá pobaví a hlavne má jednu dobrú postavu. A tou je Celia v podaní Laury Marano. Je sarkastická, je vtipná, no súčasne má aj dobré srdce a pôsobí ako jediná osoba, ktorá je reálnou postavou a nereprezentuje nejaký typický stereotyp. A je vtipná. Takže jej dávam v tomto veľké plus. Sú tu aj dobré scénky ako napríklad keď má náš hlavný hrdina pohovor na Yale, z ktorého nakoniec vzíde, že by si s riaditeľom mohli vymeniť poháre domáceho medu. To je veľmi originálne a vtipné. Uznávam. Inak však nemám moc pocit, že by bol film nejako výrazne vtipný. Občas som sa posumial a vyšiel zo mňa menší smiech, no poriadny rehot zo mňa film rozhodne nedostal. Je to strata času? Popravde si myslím, že aj áno. FIlm je viac-menej neškodný, pozerateľný a dokážem povedať, že je okey, no myslím si, že existuje také veľké množstvo spracovaní tohto príbehu len v inom kabáte (a oveľa lepšie), že nie je veľa dôvodov na to, aby som film vyzdvihol. Na jedno pozretie ak máte radi filmy tohto typu v pohode. Ale to je všetko. A aj tak si nie som úplne istý, či budete s výsledkom spokojní. Najmä z titulu, že hlavný hrdina je v určitých momentoch skutočný sebecký blbec. Hodnotenie: C ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa

Typická americká romanťárna s velmi nesympatickým Noahem Centineoem v hlavní roli. Noah mi není sympatický ani jako herec, ani jako člověk, takže ve filmech ho nerada vídám. A tady má navíc hlavní role, což pro mě byla muka. Laura Marano naopak skvělá, chvílemi mi připomínala Millie Bobby Brown. Příběhově je to ale hodně slabé a dost předvídatelné, nic originálního a světoborného. Viděla jsem daleko lepší, vtipnější a originálnější. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama