Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po nezhodách s partiou kamarátov sa mladý muž rozhodne, že zanechá život plný výtržníctva a násilia a bude si užívať slobodu. To sa ale jeho kamarátom nepozdáva, a preto prepadnú dom, v ktorom sa odohráva príjemná zábava, na ktorú prišiel aj ich bývalý člen. Neštítia sa ničoho a čoskoro začne tiecť krv nevinných obetí. (Marceloo)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po nezhodách s partiou kamarátov sa mladý muž rozhodne, že zanechá život plný výtržníctva a násilia a bude si užívať slobodu. To sa ale jeho kamarátom nepozdáva, a preto prepadnú dom, v ktorom sa odohráva príjemná zábava, na ktorú prišiel aj ich bývalý člen. Neštítia sa ničoho a čoskoro začne tiecť krv nevinných obetí. - Je to horor, u ktorého som by som nenazval nešikovným jeho spracovanie, ale skôr niektoré rozhodnutia režiséra. Prvým silným negatívom je úplne neschopná práca s postavami a dlhé zoznamovanie sa s nimi, pričom zostanú až do konca úplne nevyužité a režisér s úvodom do deja zabije polovicu filmu. Druhou vecou, ktorá mi vadila, boli scény okopírované z moderných hororov, čo by mi neprekážalo, keby sa nimi režisér len inšpiroval, ale on tie scény z You're Next a The Purge nasnímal úplne rovnako. Tiež mi vadilo, že sa film snaží o akýsi sociálny podtext a o kritiku drog v uliciach a podobne, ale všetko akosi vyšumí doprázdna a divák z toho nič nemá. Ďalej už prevláda v rámci Indie hororu spokojnosť. Vrážd je tu dosť, záporáci majú pekné masky a zabitia sú vzhladom k nízkemu rozpočtu celkom šťavnaté a krvavé, takže ako Home Invasion sa na to dá pozerať a s radosťou tomu dám slabšie tri hviezdičky. Niekomu, kto má rád tento štýl hudby alebo vedie podobný lifestyle, by sa to mohlo páčiť ešte viac, takže odporúčam pozrieť si trailer a zvážiť zhliadnutie, pretože tých sedemdesiatpäť minút nie je zase tak strašných. ()

Mol 

všetky recenzie používateľa

STRAIGHT FUCKING EDGE Ačkoliv nebyl Brad zrovna bůh ví jaký herec a charisma z něj taky úplně nepřekypovalo, tak se filmu až do finálové řeže v domě dařilo držet si slušnou laťku. Bohužel to finále je hodně nepovedené a sráží tenhle film na kolena a to je škoda. ()

Shanen29 

všetky recenzie používateľa

Byly chvíle,kdy režisér nevěděl co a jaké scény vymyslet a vložit do určitého místa tak,aby ucelil jednotu filmu.Ne přesně se mu to povedlo. ()

Reklama

Reklama