Reklama

Reklama

Doom: Annihilation

  • Austrália Doom: Annihilation (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina mariňáků odpoví na nouzové vysílání a vypraví se na odlehlou vědeckou stanici na Marsu. Jakmile ale do tajného zařízení dorazí, tak zjistí, že se něco opravdu zle pokazilo. Vědcům se totiž nepovedl jeden z jejich experimentů a otevřeli portál do míst, kde se to jenom hemží krvelačnými démony. Těm se ale mezi lidmi zalíbilo, a tak se rozhodli, že by ze Země rádi udělali další peklo. Na partě vojáků tak bude, aby tomu zabránili. Jsou totiž jedinou naší nadějí. (topr harley)

(viac)

Videá (2)

Trailer 2

Recenzie (97)

ApsidalTill odpad!

všetky recenzie používateľa

Druhá filmová adaptácia kultovej FPS DOOM naplnila naše očakávania. Nanešťastie pre snímok samotný, je to myslené v tom naj negatívnejšom zmysle ako sa len dá. Treťotriedna šou z produkcie Bulharskej továrne na otrávené dáždniky, sa ocitla na internete, a ja sám som sa podujal a ten skvost si pustil. Výsledkom mojej odvahy je čiastočná mozgová obrna na ľavú stranu a mierne mravenčenie v končekoch prstov na pravej ruke. Pokiaľ chcete rovnako zaujať postoj k celému tomuto spracovaniu, ktoré sa chcelo a teraz citujem režiséra; "Vyvarovať chýb z minulého filmu", určite si ho nájdete po pár kliknutiach. Následne už len stačí prečkať 48 hodín komatického stavu, vyhodiť špinavý matrac do najbližšieho kontajnera a udeliť hodnotenie. ()

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

V životě už jsem viděl mnohem větší sračky. Jasně, jet o laciný céčko, lokace ve studiu, naprosto druhořadí herci i viditelné produkční nedostatky, ale překvapivě slušná akce i efekty a já tak nějak prostě můžu, když se někde objevují zajímavá monstra. Vynechat to z názvu slovo Doom, bylo by to vlastně slušné béčko na jeden znuděný večer. Už z traileru to křičelo levností a poloamatérismem, tudíž jsem nečekal nic, ale vůbec nic, třeba něco ve stylu druhé Hvězdné pěchoty a ono to i díky dobrýmu konci (nejlepší pasáž z filmu) není vlastně až tak příšerné, jen je to s podivem místy fakt děsný, aby to zase v některých aspektech docela fungovalo. Doom s Rockem jako jeden z mála žeru a jeho mizerné hodnocení nechápu dodnes, takže logicky musí mít daleko horší film s názvem Doom ještě daleko horší hodnocení. Čekal jsem to 100x horší.35%. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Stereotypné pobehovanie party nevýrazných pseudodrsniakov zložených z no name hercov po oproti jednotke poriadne osvetlených interiéroch. To osvetlenie je asi tak jediný veľký rozdiel oproti jednotke, hehe. Inak je to rovnaká nuda. A keďže akciu tvoria výhradne prestrelky, tam ma štvalo to dnes tradičné použitie CGI výstrelov oproti skutočnej streľbe so slepými. Keď útla žena strieľa z obrovského kanóna bez akejkoľvek fyzickej námahy, tak to proste vyzerá smiešne a ani na sekundu jej neverím, že naozaj strieľa. Jediné čo ma na filme potešilo bol vizuál. Vyzerá to ako klasická dvojepizóda nejakého sci-fi seriálu. Oveľa lacnejšie ako prvý diel to nepôsobí a scény z vesmíru sú fakt pekne vyrenderované. Škoda, že zvyšok filmu je o ničom. Keď si spomeniem na napínavé pobehovanie po základni a strieľanie replikátorov v seriály Stargate, tak to malo oveľa napínavejšiu atmosféru ako toto. 3/10. ()

SaNcHeZ_cz odpad!

všetky recenzie používateľa

Peklo na Zemi, ale v dost jiném smyslu než asi tvůrci zamýšleli. Lacině vyhlížející břečka té nejhrubší jakosti, která by dovedla zapadnout i mezi klenoty ze Syfy nebo od Asylum. Takový příliš nevydařený pokus o to zkombinovat něco jako první filmový Resident Evil s laciným sci-fi televizní slátaninou a la Screamers: Hon na člověka. Výsledek je taková pecka, že by i Uwe Boll záviděl. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Mám rád, tento žáner a aj keď som vedel už podla traileru, že to bude slabé béčko, chcel som sa na to pozrieť. Military sci-fi (Votrelci, Vesmírna pechota) mám rád a páčil sa mi už prvý Doom, no toto je naozaj bieda. Viem, že asi budem jediný alebo jeden z mala, ktorý tu teraz bude vychvaľovať film s roku 2005, ale keď si to porovnám s týmto, tak si také slabé hodnotenie skutočne nezaslúži. Príbeh je klasika rovnako ako v predošlom filme. Niečo sa posere a dôjde partička mariňákov zachrániť situáciu. Musím sa priznať, že pár veci ma celkom potešili. Všimol som si, že producentom je aj tu Lorenzo di Bonaventura a možno aj preto, kulisy, kostýmy a masky nevyzerali tak zle. Po tejto stránke je všetko oukej, dokonca ani efekty nie sú úplne najhoršie aj keď je cítiť, že je to nízkorozpočťák. Horšie je to akurát s atmosférou a predovšetkým s postavami a hercami. Naozaj tu citeľne chýba niekto ako Karl Urban a The Rock, pretože nielen, že tu okrem hlavnej hrdinky, žiadny sympaťák nieje, ale aj tie postavy sú dosť nezáživne napísané. A v tomto mal skratka predošlý film navrch. Zatiaľ čo prvý diel ponúkol peknú futuristickú výpravu, príšery, fajn akcie, dobre postavy a hercov, Annihilation ponúkne iba fajn prostredie vesmírnej stanice, príšery a zopár akcii. 40% - 2* ()

Galéria (42)

Zaujímavosti (8)

  • Jeden z mariňáků v boji zakřičí „I'm your Ultra Nightmare“, přičemž u spojení Ultra Nightmare se jedná o tu nejtěžší obtížnost na kterou se dá hra „DOOM“ dohrát. (NiWi)
  • Natáčelo se v Sofii, hlavním městě Bulharska. (BMW12)
  • Studio Id Software, které stojí za hrami „Doom“, se od tohoto filmu výrazně distancovalo a nechtěli s tím to filmem mít nic společného. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama