Reklama

Reklama

F1: Touha po vítězství - Série 2 (2020) (séria)


Kdo z koho (S02E03)

(epizóda)
  • Veľká Británia Dogfight
Dokumentárny / Športový
Veľká Británia, 2020, 38 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Daniel Ricciardo z Renaultu a Carlos Sainz Jr. z McLarenu touží předvést schopnosti na závodní dráze a vrátit svoje týmy zpátky na výsluní. (Netflix)

Recenzie (4)

kostey 

všetky recenzie používateľa

Je to sice divný, ale gramaticky správně se píše "kdo S koho". Jinak super zpracování a parádní pohledy do zákulisí, ale Český dabing se tu fakt nepovedl, radši jsem na to koukal s anglickou audio stopou. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Riccardo a Sainz musia zabojovať vo svojich nových teamoch. Dá sa to ak vás stále zrádzajú technické prekážky? Prevedenie: Riccardo a Saniz sú asi najsympatickejší chalani na okruhu. Preto je bieda vidieť ich v takej frustrácií z toho že sa stále serie niečo, čo nedokážu reálne ovplyvniť. Nečudujem sa že onedlho chalani vyhlásili spoje odchody z daných stajní. 91% ()

Reklama

baclajean 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Z tejto rovnako aj z predošlej série vzniká pocit, že Ricciardo je jazdec s prehnane najväčím sebavedomím. Ťažko povedať, kde to vlastne pramení, v tejto časti má totiž priamo za sebou Kyata, nacúva rovno do neho, a potom ešte zahlási, že ho nevidel. Čo tak pozrieť sa pri cúvaní do spätného zrkadla? Tohto borca by som na cestách stretnúť radšej nechcel. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama